Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Від дощоприймачів до дорожнього покриття — Дніпро продовжує комплексні ремонти вулиць 

У Дніпрі продовжують комплексні ремонти вулиць. Нині фахівці КП «УРЕА» Дніпровської міської ради працюють на вул. Мільмана.

Оновлюють дощоприймачі. Востаннє їх ремонтували ще при будівництві Південного мосту. Тож вони вже вичерпали свій строк експлуатації, а вода після злив застоюється та руйнує асфальт. І ця дорога – єдине сполучення, яке з’єднує Дніпро із селищем Лоц-Кам?янка. 

«Дана ділянка розташована у пониженому місці і водовідведення тут трошки порушене. Через накопичення води старе асфальтне покриття просіло. З'явилися нові низькі місця, які накопичували ще більше води. А самі дощоприймальні колодязі стояли не на камерах, не мали  герметичності та просаджували біля себе ґрунт. Тож ми вирішили розширити дощоприймальну систему, аби тут не було підтоплення. Ми відремонтували 4 дощоприймачі і додатково збудували ще 6. Також на в?їзді у селище оновили дощоприймальний лоток. Ми працюємо у комплексі з дорожніми бригадами. Протягом тижня наші фахівці завершать роботи. Потім дорожні бригади оновлюватимуть покриття», — зазначив начальник дільниці з обслуговування та експлуатації дощоприймальних мереж КП «УРЕА» Дніпровської міськради Андрій Олефіренко.