Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 40 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Безпечний Дніпро

У Дніпрі ремонтують та оновлюють переходи за заявками містян.

На Запорізькому шосе, 60 відновили сходи: «У нас зруйновано повністю сходи у підземний перехід. Він служить укриттям для багатьох жителів житлового масиву Тополя», - написав дніпрянин Олександр.

Частину сходів уже відновлено: «Велика подяка від усіх мешканців, котрі щодня користуються цим переходом на Запорізькому шосе, 60. У понеділок з однієї сторони замінили один проліт, а другий відремонтували та пофарбували поручні. Велика людська вдячність», - пише дніпрянка Олена.

За роботи дякуємо КП «Благоустрій». Цього року планується відремонтувати і другу частину переходу.

Світло у всі двори!

У Дніпрі тривають роботи зі встановлення та повернення вуличного освітлення за заявками містян. 

У провулку Орільському, 51 знову є світло: «Прошу зробити освітлення по провулку Орільському, район будинку №51 (навпроти два ліхтарі не працюють) і до кінця провулка. Темно, ходити страшно, тим більше що дуже багато простору навколо», - написала дніпрянка Юлія.

Тут замінили 11 ламп та 5 світильників. Освітлення відновлено: «Дуже дякую! Це неймовірно круто, так швидко працюєте! Ми всі у захваті! ДЯКУЮ!» – пише Юлія.

Освітлення відновлено і на вулиці Казахстанській: «Вулиця Казахстанська, немає вуличного освітлення», - написала дніпрянка Тетяна. 

Тут замінили 3 лампи та 3 імпульсно-запальні пристрої. Освітлення відновлено: «Все зробили, дякую!» – пише Тетяна.

Світло:

- ж/м Тополя-1, будинок 3: проблеми з передачею показників лічильників ДТЕК. Будинок ЖБК № 217. Ваше звернення направлено до компанії ДТЕК із проханням вирішити питання.

Тепло:

- вул. Бориса Мозолевського, 6: аварійні ділянки труб. 23-25 квітня комунікації у підвалі обстежать і за підсумками ухвалять рішення.

Каналізація:

- вул. Араратська — Травнева: вулицею тече каналізація. Засмічення усунено;

- Майдан Озерний, 5: накрити колодязь. Накриють;

- просп. Петра Калнишевського, 15: накрити колодязь. Тут накрили люк мережі водопостачання. Працював КП «Дніпроводоканал»;

- просп. Петра Калнишевського, 16: забилася каналізація. Прочистили. Працював КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Прапорна, 3: накрити колодязі, відновити покриття після робіт. КП «Дніпроводоканал» накрив один із колодязів;

Залишаються відкритими два колодязі зв'язку. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника накрити їх.

Сміття. 

- просп. Дмитра Яворницького, 83: вивезти звалище великогабаритного сміття;

- вул. Канатна, 126: вивезти звалище великогабаритного сміття;

- вул. Квартальна, 8: прибрати звалище гілок;

- вул. Квартальна, 32: вивезти великогабаритне сміття;

- Леоніда Стромцова, 4: вивезти сміття;

- Незалежності, 5: прибрати сміття та листя, вивозити сміття вчасно.

Ваші звернення передано до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

ЖКГ:

- вул. Березинська, 35: відремонтувати ліфт. Ваш ліфт потребує поточного ремонту. Його зроблять у квітні-червні.

Постраждалі від ракетних ударів:

- Сергія Нігояна, 42: перелом димової труби котельні. У неділю, 21 квітня, нахилену частину труби демонтували. Працювали фахівці КП «Теплоенерго».  

Вуличне освітлення:

- вул. Дивізіонна, 48: не працює ліхтар. У Вас замінили одну лампу. Освітлення відновлено. Працювала бригада КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева:

- Бульвар Слави, 45, 47: обрізати дерева. У Вас обріжуть та омолодять 21 дерево, це зроблять восени-взимку;

- вул. Виконкомівська, 46: аварійне дерево;

- вул. Любарського, 110: прибрати гілку, що впала, обрізати гілки;

- вул. Панікахи, ТРЦ «Терра»: сухий каштан;

- вул. Панікахи, 77-А: кронувати тополю.

У травні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

- вул. Робоча, 83: викорчувати пні, видати мешканцям саджанці. Пні викорчують. Звернення щодо саджанців розглянуть під час проведення робіт з висаджування дерев;

- вул. Сонячна Набережна, 6: впало дерево. Приберуть до 27 квітня;

- вул. Князя Ярослава Мудрого, 22: сухе дерево, на якому висить кабель.

У травні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт. Для проведення робіт потрібно перенести кабель. Ваше звернення також направлене до компанії ДТЕК. За всіма адресами – роботи КП «Міськзеленбуд». 

- ж/м Тополя-1, будинок 4, вулиця Джинчарадзе: обрізати гілки, зникає освітлення. Ваше звернення направлене до КП «Міськсвітло».

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Петра Яцика - просп. Слобожанський, 106, 108: просів асфальт. Асфальт поновлять до 1 травня. Працюватиме підрядна організація КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Генерала Капустянського: ями на дорозі. Ваше звернення передано до дорожньої служби. Влітку ями усунуть.

Містяни дякують:

- «Перемога-6, кінцева зупинка тролейбуса №12. Дякую, все зробили!» - пише дніпрянин Ігор. За цією адресою усунули провал асфальту. 

- «Дякую за прибирання стихійного звалища сміття на Донецькому шосе, зупинка «Ясень». Чекаємо на облаштування (асфальт, сходинки) доріжки до цієї зупинки», - пише дніпрянка Влада. 

- «Світлофор Янгеля – Незалежності. Дякую за вирішення питання!», - пише дніпрянин Дмитро. Тут встановили світлофор та додали до нього стрілку «Поворот праворуч». 

- «Ще раз дякую за багатобарвну красу тюльпанів та дивовижних сакур! Це підтримує у тривожний час», - пише дніпрянка Настя.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.