Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі представники дніпровської IT- компанії та КП «Міська інфраструктура» висадили 50 сосен та 200 саджанців на Монастирському острові в рамках міської акції #Дніпро_квітучий

У Дніпрі на Монастирському острові представники однієї з дніпровських IT компаній провели акцію з озеленення. Вони придбали власним коштом та висадили 50 кримських сосен та ще 200 саджанців в рамках міської акції #Дніпро_квітучий. Головна мета - зробити острів більш зеленим та покращити довкілля.

«Ми регулярно долучаємось до таких акцій. Раніше вони проходили раз на рік. Зараз проходять двічі на рік. Сьогодні тут 50 наших співробітників. Ми хочемо, щоб на острові було приємно гуляти, проводити час з дітьми, коханими», - розповів представник дніпровської IT- компанії Максим Кошеленко.

«З цією компанією ми співпрацюємо вже другий рік. Торік тут висадили 65 кримських сосен. Разом з активістами працюють і співробітники нашого КП. Вони допомагають у висаджуванні. Ми завжди готові підтримувати подібні ініціативи з озеленення як бізнесу, так і містян», - каже Катерина Гришина, представниця КП «Міська інфраструктура» міськради Дніпра.