Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Ми об'єднались аби зробити цю красу, бо ми віримо у наше майбутнє та перемогу». Дніпряни вийшли на толоку в рамках програми #Дніпро_квітучий 

З десяток туй, а ще стільки ж кущів ялівцю з'явились на подвір'ї будинку 4, що на Запорізькому шосе. Їх активно висаджує Олена Бабенко. Вона мешкає у цьому будинку вже три роки і разом з активом будинку постійно доглядає свій двір. 

«Ми часто виходимо прибирати вулицю, пораємось на клумбі. Хтось купляє якісь квіти, хтось садить, а хтось поливає та підпушує їх. Я теж це роблю, адже хочу, аби мій будинок був гарним. І сьогодні ми теж об'єдналися, аби зробити свою клумбу красивішою і дуже вдячні за саджанці туй та ялівцю. Бо попри увесь російський терор, ми віримо в нашу перемогу тож готові попри все робити свій будинок красивішим», - поділилась Олена Бабенко. 

З самого ранку зо три десятки мешканців 4 будинку по Запорізькому шосе спочатку вийшли на толоку в рамках #ЧистийДніпро. А вже після прибирання їм адміністрація Шевченківського району надала 6 туй та ще стільки ж кущів ялівцю. Тож мешканці після толоки ще й озеленили територію біля свого під'їзду у рамках #Дніпро_квітучий.

«Сьогодні у День довкілля ми влаштували такий подарунок мешканцям. Тим паче тут, як ви бачити, був комплексний підхід оновлення цього двору. Ще раніше тут оновили підпірну стінку та вимощення, а також встановили нові лави та урни. А цього року ми вирішили з мешканцями оздобити та озеленити клумбу аби вона радувала око. Тож тут з’явилось 6 туй скельних та 6 ялівців козацьких. Ці рослини гарно підходять по клімату і потребують мінімального догляду. До того ж вони вічнозелені. Нас тішить, що мешканці активно долучаються до таких робіт, бо вони дійсно хочуть аби наше місто ставало ще прекраснішим», - розповів заступник голови Адміністрації Шевченківського району Дніпровської міської ради Павло Мудрак.