Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Ми хочемо озеленювати свій двір. Добре, що наша адміністрація допомагає нам у цьому», — дніпрянка про суботник в АНД районі

Дніпрянка Оксана із самого ранку наводить лад на своєму подвір?ї. Вона долучилась до весняного суботника.

«Ми хочемо озеленювати свій двір. Добре, що наша районна адміністрація допомагає у цьому. На початку весни звернулися з проханням - допомогти нам із зеленими насадженнями. Бо хотілося висадити багато красивих кущів й молоді дерева. У такий сонячний суботній ранок долучились за власним бажанням майже півсотня людей», — розповіла жінка. Вона мешканка вул. Янтарної, 42, що у АНД районі міста.

«Усього висадили тут 25 кущів спіреї, 3 платани», — підкреслив Руслан Вишневецький, голова адміністрації Амур-Нижньодніпровського району Дніпра. Він долучився до висадки на кожній локації.

Ще кипіла робота й в іншому дворі по вул. Дарницькій, 4. Місцева мешканка Любов Петрівна розповіла: «Ми з жителями будинку обговорювали, скільки нам потрібно зелених насаджень, обирали місця. У нас є дитячий майданчик, і як раз навколо нього захотіли висадити кущі з деревами. Для нас це не просто висадка. Для нас такі суботники — спілкування та посмішки. Люди за власним бажанням виходять, допомагає й малеча!», — прокоментувала пані Любов.

Тут висадили два десятки кущів спірєї й чотири дерева.

«Такі суботники у нас — щорічна традиція. Люди виходять, спілкуються. Сам долучаюсь кожного року! Адже це — нові знайомства, й не дивлячись на вторгнення, постійні тривоги та обстріли — ми озеленюємо наше місто.  Сьогодні на 9 локаціях АНД району місцеві мешканці висадили більше 250 кущів спіреї та пів сотні дерев. Зі свого боку, ми усіляко допомагаємо у таких гарних ініціативах: замовляємо зелені насадження,  залучаємо вантажівку, яка підвозить кущі та дерева на кожну локацію. Якщо треба — допомагаємо інструментами для прибирання тощо», — підсумував Руслан Вишневецький, голова Амур-Нижньодніпровської адміністрації.