Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 41 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Світло у всі двори!  

У Дніпрі встановлюють та повертають вуличне освітлення за заявками містян. 

На Арктичній, 20 замінили лампи: «Вулиця Арктична 20, перегоріла лампа на стовпі», - написала дніпрянка Олена.

Тут замінили 2 лампи. Освітлення відновлено: «Величезна подяка!» – пише Олена.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Безпечний Дніпро

На ж/м Тополя-2, будинок 39 полагодили сходи. Тут біля входу до під'їзду провалився асфальт.

Про проблему повідомив дніпрянин Андрій: «Чи можна закласти яму або поставити новий проліт сходів?» – написав він.

Сходи вже відремонтували: «Тополя-2, будинок 39, яму заклали. Дякую КП «Жилсервіс-5» – пише Андрій.

Вода:

- вул. Волинська, 9: просів ґрунт після робіт. Місце обстежать і за потреби будуть вжиті заходи. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Іларіонівська, 5: вода підтоплює підвал. Прорив усунено. Працював КП «Жилсервіс»;

- вул. Старочумацька, 78: прорив труби. Роботи у Вас будуть сьогодні, 19 квітня. Працюватиме КП «Дніпроводоканал». 

Каналізація:

- просп. Богдана Хмельницького, 111: запах каналізації, вода у підвалі. Підвал обстежать;

- вул. Львівська – Шухевича: відремонтувати колодязь. Це колодязь зв'язку. Ваше звернення направлено до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника полагодити та накрити колодязь. 

Зливова каналізація:

- пл. Європейська: відремонтувати зливову каналізацію. Роботи заплановані на літо;

- вул. Мусліма Магомаєва, 1-А: після дощу стоїть вода. Тут потрібний ремонт тротуару. Ваше звернення передано до дорожньої служби, влітку по можливості зроблять.

Сміття:

- Амурський ринок: прибрати сміттєзвалище;

- просп. Слобожанський, 104: прибрати звалище гілок.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття. 

- ж/м Тополя-1, будинок 15 - Запорізьке шосе, 60: прибрати сміття на алеї;

- вул. Волинська, 9: прибрати на дитячому майданчику;

- просп. Героїв, 12: прибрати листя та тротуарні плити;

- вул. Калинова, 49: закінчити збирання території, вивезти сміття;

- вул. Мусліма Магомаєва, 1-А: керуюча компанія АСС не прибирає прибудинкову територію.

Ваші звернення направлені до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

ЖКГ:

- просп. Олександра Поля, 90: відремонтувати покрівлю. Ваша покрівля потребує ремонту. Внесли до плану на поточний рік. Оголовки ДВК (димових вентиляційних каналів) обстежать найближчим часом із пічниками окремо;

- просп. Дмитра Яворницького, 94: біля стіни будинку провалився асфальт. Ваше звернення передали до аварійної бригади, місце обстежать;

- вул. Квартальна, 38: відремонтувати тріщини, зробити вимощення, прибрати воду з підвалу. У будинку встановили маячки. Стежать за рухливістю тріщин, але явної загрози будинку не виявлено. Підвал на цей момент сухий;

- Майдан Озерний, 26: відремонтувати арку та в'їзд. Сьогодні, 19 квітня, з Вами зв'яжуться для проведення обстеження;

- вул. Мусліма Магомаєва, 1-А: відремонтувати чавунний паркан, АСС не реагує. Це питання може вирішити лише Ваша керуюча компанія (АСС);

- вул. Набережна Перемоги, 76: відновити піддашок під'їзду після пожежі. Піддашок відновлять до кінця цього року за умови своєчасної оплати мешканців за послуги КП «Жилсервіс».

- вул. Новоселівська, 10: протікає покрівля. У Вас проведуть латкові ремонтні роботи на покрівлі, але вона вимагає повного ремонту. Його внесено у попередній план на цей рік за умови своєчасної оплати жителів за послуги КП «Жилсервіс»;

- ж/м Парус, 1-А: немає світла в під'їзді. Сьогодні, 19 квітня, з Вами зв'яжуться;

- вул. Свєтлова 27: відремонтувати покрівлю, сходи, балкон, водостічну трубу. Сьогодні, 19 квітня, з Вами зв'яжуться для початку роботи КП «Жилсервіс».

Ракетна загроза:

- біля ТРЦ «Мост-сіті»: сміття біля мобільного укриття. Це приватне укриття на території магазину Д-Март. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника прибрати територію.

Міська інфраструктура:

- ж/м Покровський: де на масиві знаходиться громадський туалет? Біотуалет є біля модульного укриття на вул. Набережна Заводська біля зупинки громадського транспорту на ж/м Покровський.

Дороги:

- вул. Академіка Белелюбського, 24-Ж: завершити роботи. Ваше звернення передано до комунальної служби. Покриття відновлять;

- Довжок, 12: після прориву труби залишилася яма. Її повинен закласти власник приватного колодязя;

- ж/м Червоний Камінь, 4-10: коли відновлять покриття? Ваше звернення направлено до КП «Управління контролю за благоустроєм»: зобов'язати відповідальних поновити покриття.

Містяни дякують:

- «Дуже дякую за прибирання сміття, гілок тощо, за адресою пров. Срібний», - пише дніпрянка Юлія.

- «Аеродром, 10, ЦЕК вивіз гілки! Дякую», - пише дніпрянка Ксенія. 

- «Інженерна, 1. Дуже дякую за оперативне вирішення проблеми. Оперативно виїхали спеціалісти КП «Дніпроводоканал», обстежили всі каналізаційні люки у внутрішньому дворі будинку, провели аварійну роботу, укриття знову виконує свої функції», - пише дніпрянка Лариса.

- «Дуже дякую за відновлення водопостачання вул. Набережна Перемоги, 126, 126-А, 124, 124-А та бульвар Слави, 4! Усім! Усі мешканці вдячні!» – пише дніпрянка Ната. 

- «Дякую величезне за ремонт сигналу повітряної тривоги на ж/м Північний. Чудово працює, особливо сьогодні, навіть у депо включили гудок. Ще раз дякую!» – пише дніпрянка Олена.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.