Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 88 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.      

Головне за день

Чистий Дніпро

На вулиці Велика Діївська, 32 вже понад тиждень чистять каналізацію.

За повідомленнями мешканців, проблемі не перший місяць. На фото за посиланням те, що уже дістали. І невідомо, скільки ще такого витягнуть. Це все потрапило в каналізацію з квартир. Шановні дніпряни, будь ласка!У раковину та унітаз НЕ кидайте НІЧОГО, що НЕ РОЗЧИНИТЬСЯ У ВОДІ! 

У ВОДІ НЕ РОЗЧИНЯЄТЬСЯ: 

- пластикові пакети;

- ганчірки для підлоги;

- гігієнічні прокладки;

- тампони;

- памперси;

- вата;

- котячі туалети;

- рослинна олія;

- спідня білизна;

- харчові відходи;

- листя чаю;

- волосся;

- шерсть тварин;

- обгортки з цукерок;

- медичні маски;

- фольга.

 Будь ласка, будьте пильні, не створюйте собі ТАКИХ проблем. За роботи дякуємо КП «Дніпроводоканал».

Світло у всі двори!

- На Семафорній, 31 освітлено дитячий майданчик: «Куди звернутися, щоби на дитячий майданчик провели освітлення?» – написала дніпрянка Наталя.

Тут встановили: 2 кронштейни, 2 світильники: «Хочу сказати красно дякуємо за швидку реакцію, світло на вул. Семафорну, 31 на дитячому майданчику встановили. Дякуємо за роботу», - пише Наталія.

- На вулиці Юрія Кондратюка, 12 додали ліхтар: «Мешканці будинку Ю. Кондратюка, 12 просять поставити стовп для освітлення між будинками 12 і 10, оскільки там дуже темно, гаражі закривають світло ліхтарів», - написала дніпрянка Наталія.

Тут встановили: 1 опору, 2 кронштейни, 2 світильники, протягнули 35 метрів дротів: «Мешканці будинку за адресою вул. Ю. Кондратюка, 12 висловлюють подяку за проведення освітлення. Дуже дякую», - пише Наталія.

Каналізація:

- вул. Велика Діївська, 32: прочистити каналізацію. Продовжують чистити. Працює КП «Дніпроводоканал». 

- вул. Бориса Мозолевського, 11: накрити колодязь. Колодязь обстежать і по можливості накриють. Працюватиме КП «Дніпроводоканал».

Сміття:

- вул. Павла Тушкана – Мисливська: сміття вивезли, але баки вже повні;

- пров. Любарського, 8 – 12: вивезти великогабаритне сміття;

- ж/м Тополя-2, будинок 41: вивезти великогабаритне сміття;

- вул. Чорноземна, 182 – Фронтова, 82: незаконне звалище.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

- ж/м Тополя-2, будинок 22: прибрати листя, гілки та бруд біля бордюрів. Ваше звернення направлене до департаменту екологічної політики та до департаменту житлового господарства: зобов'язати відповідальних прибрати територію.

ЖКГ:

- пров. Бахчисарайський, 2: зробити вимощення. В цьому році у Вас планується частковий ремонт покрівлі. Ремонт вимощення розглянуть у 2025 році за умови своєчасної оплати мешканців за послуги КП «Жилсервіс»;

- вул. Квартальна, 38: відремонтувати тріщини, зробити вимощення, прибрати воду з підвалу. Ваш будинок обстежать, 15-16 квітня, за підсумками ухвалять рішення;

- Свєтлова, 27: відремонтувати покрівлю, сходи, балкон, водостічну трубу. Після 15 квітня Ваш будинок обстежать і за підсумками ухвалять рішення;

- вул. Терещенківська, 22: відремонтувати міжпанельні шви. Ремонт міжпанельних швів внесено до запропонованого плану ремонту КП «Жилсервіс-5» на цей рік за умови своєчасної оплати мешканців за надані послуги;

- вул. Тополина, 22: косметичний ремонт під'їзду, відновити техповерх. Ваш під'їзд обстежать 15-16 квітня, за підсумками ухвалять рішення. 

Екологія:

- просп. Богдана Хмельницького, просп. Пилипа Орлика: брудне повітря. Ваше звернення направлене до департаменту екологічної політики.

Містяни дякують:

- «Березинська, 41. Дуже дякую. Прибрали», - пише дніпрянка Вікторія. Тут прибрали бетонні брили, якими були накриті колодязі. 

- «Перехрестя Академіка Янгеля – Незалежності. За світлофор дякую», - пише дніпрянин Дмитро.

- «Писала з приводу плит на військовому цвинтарі на Клочко-6, неможливо повірити, але процес пішов! Олексій Володимирович постійно на зв'язку, контролює все! Дуже дякую! Не вірилося у таке! Дякую всім, хто доклав зусиль, особливо Олексію Володимировичу!» – пише дніпрянка Галина. 

- «Дякую Вам за небайдуже ставлення, допомогу та увагу до потреб міста. Шевченка, 38», - пише дніпрянин Юрій. За цією адресою прибрали територію.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.