Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 101 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.      

Головне за день

Безпечний Дніпро

Вчора, у день масштабної атаки на енергосистему країни, комунальники не лише працювали над відновленням об'єктів, а й продовжували виконувати заявки дніпрян.

На проспекті Поля, 96-В обрізали та омолодили дерева: «Після снігопаду два дерева сильно нахилилися у бік будинку і гілки лежать прямо на балконах», - написала дніпрянка Олена.

Тут обрізали та омолодили 5 дерев.

За роботи дякуємо КП «Міськзеленбуд».

На проспекті Івана Мазепи, 37 накрили колодязь: «Сміття з вулиці Морської Піхоти скидається у колодязь, досі відкритий», - написала дніпрянка Міла.

Колодязь обстежили і встановили, що це кабельний колодязь зв'язку. Інспекція з контролю за благоустроєм міста встановила, що власник – Укртелеком.

Зараз колодязь вже накритий: «Дуже дякую «Укртелекому» та вашій команді за сприяння закритті люка! Яка краса! Напишіть їм подяку, будь ласка!» – пише Міла.

Світло:

- вул. Академіка Янгеля, 17: полагодити лічильник ЦЕК. Ваше звернення передано на розгляд до компанії ЦЕК.

Каналізація:

- просп. Богдана Хмельницького, 40: провал біля колодязя. Провал не пов'язаний з роботою каналізації. Раніше тут було дерево. Його видалили, з роками пень згнив і утворилася яма. Будинок ОСББ на власний розсуд може усунути цю яму самотужки. Звернення передано до департаменту самоорганізації населення. З головою зв'яжуться;

- вул. Дарницька, 19: тече каналізація по вулиці, накрити колодязь. Засмічення усунуто. Працювало КП «Дніпроводоканал». Колодязь накриють.

Сміття:

- вул. Алли Горський - Давида Бурлюка: прибрати стихійне звалище, можливо, переставити баки;

- вул. Володимира Антоновича, 39: прибрати будівельне сміття;

- Калинівський: прибрати сміття на дитячому майданчику;

- вул. Левка Лук'яненка, 39/41 – 41: прибрати стихійне звалище.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики та до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

ЖКГ:

- вул. Детальбудівська, 8-А: зробити поручні на сходах. Поручні на сходах у тамбурі встановлять з квітня по червень;

- вул. Магдалинівська, 24: відремонтувати вимощення. Ремонт вимощення внесено до плану поточного ремонту на цей рік. Працюватиме КП «Жилсервіс-5»;

- вул. Пилипа Орлика, 15: немає світла на вході до під'їзду.

- пров. Штабний, 6: зробити світло на першому поверсі.

Ваш під'їзд обстежать 25-26 березня, за підсумками ухвалять рішення.

Постраждалі від ракетних ударів:

- вул. Зелена, 2: вставити вікна. У Вас будинок ОСББ. Вам потрібно звернутися через керуючу компанію до департаменту по роботі з ОСББ. Ваша управляюча компанія знає, як це робиться. Будь ласка, зверніться до них. Компанія називається «Управбуд Західний», телефон 0973628456.

Міські школи:

- Гімназія, 80: аварійні дерева. Дерева обріжуть наступного тижня.

Аварійні дерева:

- вул. Араратська, 11, Макуха, 6: викорчувати пні. Викорчують;

- вул. Віктора Мерзленка, 23: аварійні дерева. У Вас обріжуть та омолодять 14 дерев. Зроблять восени-взимку;

- просп. Науки, 153: вишка не може під'їхати до дерев. Розглядаються варіанти виконання робіт з омолодження 4 дерев, що залишилися;

- вул. Івана Багряного, 12: додати кущі до скверу. Ваше звернення розглянуть під час планування робіт з озеленення;

- вул. Молодіжна, 5: аварійні дерева. У квітні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт;

- вул. Піхоти Короля, 4: аварійні дерева. У березні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт;

- вул. Старокозацька, 52-Б: обрізати дерева. Обріжуть, якщо ОСББ «Садовий» впустить спецтехніку, адже з території парку обрізати дерева неможливо.

За всіма адресами роботи будуть проводити працівники КП «Міськзеленбуд».

- вул. Лазаряна, 6: аварійні дерева. Ваше звернення направлене до адміністрації УДУНТ (ДІІТ).

Дніпряни дякують:

- «Макарова, 1-Б. Дуже дякую. Воду нам відкачали! Сподіваємось і на вжиття інших заходів щодо зменшення затоплення підвалу 2-го під'їзду», - пише дніпрянка Тетяна.

- «Дякую, завдяки старанням багатьох людей і цього чату на провулку Василівський встановлено ще один каналізаційний люк», - пише дніпрянка Тетяна.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.