Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 14.03.2024 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн

    Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 14.03.2024 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн через програму для організації відеоконференцій.

    Порядок денний засідання:

     1. Про питання проєкту Порядку денного 48 чергової сесії міської ради.

     2. Профільні питання.

1. Про надання дозволу на передачу транспортного засобу з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади в державну власність.

2.Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади малих архітектурних форм

3. Про надання дозволу на безоплатну передачу матеріальних цінностей з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади у державну власність.

4. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.02.2024 № 27/47 «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади зовнішніх мереж зливової каналізації».

5. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади зовнішніх мереж водопостачання.

6. Про надання дозволу на передачу транспортного засобу з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади в державну власність.

7. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади в державну власність.

8. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади в державну власність.

9. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади в державну власність.

10. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «ХОТТРЕЙД ДН».

11. Про надання дозволу на демонтаж стели.

12. Про надання дозволу на передачу з балансу КП «Теплоенерго» на баланс КП «Міськсвітло» генераторів.

13. Про надання дозволу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на тимчасове звуження проїзної частини шляхопроводу по шосе Криворізькому.

14. Про надання дозволу на списання автомобільних і технологічних транспортних засобів, які перебувають на балансі КП «Дніпроводоканал».

15. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.03.2016 № 18/5 «Про затвердження Програми реформування та розвитку житлового господарства м. Дніпра на 2023 – 2028 роки».

16. Про надання дозволу КП «ЖИЛСЕРВІС-5» ДМР на виконання функцій замовника з поточного ремонту щодо заміни покажчиків назв вулиць та номерних знаків на житлових будинках усіх форм власності та адміністративних будівлях у м. Дніпрі.

17. Про прийняття на облік громадян та зняття з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, внесення змін до облікових справ осіб.

18. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири спільного заселення № 4 за адресою: вул. Бригадна, буд. 5.

19. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 378 за адресою: проспект Героїв, буд. 11.

20. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 4 за адресою: вул. Січових стрільців, буд. 82.

21. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 912 за адресою: вул. Осіння, буд. 19.

22. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 2 за адресою: просп. Мануйлівський, буд. 13.

23. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 106 за адресою: вул. Юрія Липи, буд. 15.

24. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 56 за адресою: ж/м Тополя-2, буд. 1, корп. 3.

25. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 78 за адресою: вул. Незалежності, буд. 30.

26. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 17 за адресою: вул. Коксова, буд. 3.

27. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 21 за адресою: ж/м Парус, буд. 1 В.

28. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 137 за адресою: вул. Волинська, буд. 7.

29. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 97 за адресою: вул. Квартальна, буд. 12.

30. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 50 за адресою: вул. Березинська, буд. 36.

31. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 10 за адресою: ж/м Тополя-3, буд. 24.

32. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 41 за адресою: вул. Незалежності, буд. 12.

33. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 37 за адресою: вул. Березинська, буд. 32.

34. Про передачу у власність житлових приміщень № № 153, 154 житлового блока (секції) № № 149–154 у гуртожитку за адресою: шосе Запорізьке, буд. 9 Фірсовій Г. А., Фірсову О. О.

35. Про передачу у власність житлового приміщення № 10 у гуртожитку за адресою: вул. Василя Симоненка, буд. 10 Басуликіну А. В.

36. Про передачу у власність житлового приміщення № 169 у гуртожитку за адресою: вул. Козака Мамая, буд. 30 Панащенку Р. М.

37. Про передачу у власність житлового приміщення № 149 у гуртожитку за адресою: вул. Козака Мамая, буд. 22 Криницькій Т. М.

38. Про передачу у власність житлового приміщення № 86 у гурто-житку за адресою: вул. Каруни, буд. 127 Котлярцю Д. О.

39. Про передачу у власність житлового приміщення № 232 у гуртожитку за адресою просп. Слобожанський, буд. 108 Веріго І. М.

40. Про передачу у власність житлового приміщення № 59 у гуртожитку за адресою: вул. Каруни, буд. 127 Яренчаку В. І.

41. Про передачу у власність житлового приміщення № 6 у гуртожитку за адресою: просп. Івана Мазепи, буд. 43 Прилипко О. А.

42. Про передачу у власність житлового приміщення № 55 у гуртожитку за адресою: вул. Універсальна, буд. 5 Ковальській Ю. В.

43. Про передачу у власність житлового приміщення № 198 у гуртожитку за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 5 Льовкіній О. В.

44. Про передачу у власність житлового приміщення № 197 у гуртожитку за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 19 Отрішко І. В.

45. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 31.01.2018 № 16/29 «Про надання дозволу на передачу робочого проекту та робіт по об’єкту «Капітальний ремонт фасаду будівлі житлового фонду за адресою: вул. Матроська, 41 в м. Дніпрі» на баланс департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради».

46.Про надання дозволу на влаштування металевих огорож із воротами та хвіртками в районі буд. № 68 по вул. Володимира Антоновича.

47. Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра.

48. Про виконання робіт із відновлення об’єктів та елементів благоустрою на території міста Дніпра.

49. Про надання дозволу на влаштування металевих огорож із воротами та хвіртками в районі будинків № № 26, 28 по вул. Професора Герасюти.

50. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 07.02.2007 № 15/10 «Про балансову належність Парку Богдана Хмельницького»

     З проєктом Порядку денного сесії ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті
Дніпровської міської ради у розділі "Документи міської ради" - "Пошук проєктів документів Дніпровської міської ради" - "Проєкт рішення міської ради" або у розділі "Міська рада" - "Сесії міської ради" - "Проєкти Порядку денного сесій міської ради".

 

     Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8