Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 19.12.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн

     Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 19.12.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн через програму для організації відеоконференцій.

     Порядок денний засідання:

    1. Про питання проєкту Порядку денного 45 чергової сесії міської ради.

    2. Про розгляд проєктів рішень виконавчого комітету міської ради. 

    3. Профільні питання:

 

1. Про надання дозволу на обслуговування елементів благоустрою по об’єкту реконструкції. 

2. Про встановлення граничного розміру кошторисної заробітної плати, що враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів.

3. Про надання дозволу на списання з балансу КП «Міськсвітло» об’єктів зовнішнього освітлення.

4. Про надання дозволу на передачу з балансу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на баланс комунальних підприємств майна.

5. Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади малих архітектурних форм.

6. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади у державну власність.

7. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади у державну власність.

8. Про надання дозволу на прийняття в комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади дощоприймальних колодязів та люків оглядових колодязів підземних інженерних міських комунікацій.

9. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з балансу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на баланс КП «УРЕА».

10. Про надання дозволу на передачу матеріальних цінностей з кому-нальної власності Дніпровської міської територіальної громади у державну власність.

11. Про надання дозволу на прийняття в дарунок цибулин голландських тюльпанів.

12. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.12.2022 № 18/31 «Про надання дозволу на передачу з балансу комунальних підприємств спецтехніки».

13. Про внесення змін до рішення міської ради від 20.07.2022 № 6/25 «Про погодження змін у Плані розвитку (довгостроковій інвестиційній програмі) Комунального підприємства «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради на 2022–2026 роки та Інвестиційної програми Комунального підприємства «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради на 2023 рік».

14. Про надання КП «УРЕА» дозволу на розробку техніко-економічного обґрунтування об’єкта водовідведення «Реконструкція мереж зливо-вої каналізації в районі буд. № 18-Б по вул. Титова до парку Зелений Гай у м. Дніпрі».

15. Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водовідведення ТОВ «Фірма «Васіл».

16. Про надання дозволу на передачу з балансу КП «ЖИЛСЕРВІС-5» ДМР на баланс департаменту житлового господарства Дніп-ровської міської ради проєктно-кошторисної документації та експертних звітів.

17. Про надання дозволу на передачу з балансу КП «ЖИЛСЕРВІС-14» ДМР на баланс департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради проєктно-кошторисної документації та експертних звітів.

18. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 86.

19. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 48 за адресою: вул. Набережна Перемоги, буд. 108, корп. 2 за адресою: вул. Орловська, буд. 34.

20. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 37 за адресою: пров. Крушельницької, буд. 1.

21. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 53 за адресою: вул. Марії Лисиченко, буд. 17.

22. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 30 за адресою: Аеродром, буд. 12.

23. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 80 за адресою: Аеродром, буд. 13.

24. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 114 за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 7.

25. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 36 за адресою: вул. Данила Галицького, буд. 27.

26. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 128 за адресою: пров. Крушельницької, буд. 4.

27. Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра.

28. Про передачу у власність житлового приміщення № 234 у гуртожитку за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 5 гр. Кагайкіній А. В.

29. Про передачу у власність житлового приміщення № 59 у гуртожитку за адресою: просп. Івана Мазепи, буд. 43 гр. Девізенку М. В.

30. Про передачу у власність житлового приміщення № 252 у гуртожитку за адресою:вул. Данили Нечая, буд. 5 гр. Дорошенку Р. В.

31. Про передачу у власність житлового приміщення № 32 у гуртожитку за адресою: вул. Артеківська, буд. 29 громадянам Литвиненко Н. Г., Пашковій З. В.

32. Про передачу у власність житлового приміщення № 309 у гуртожитку за адресою: вул. Леоніда Жебуньова, буд. 11 гр. Мильку Ю. Ю.

33. Про передачу у власність житлового приміщення № 40 у гуртожитку за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 19 гр. Романюку А. С.

34. Про передачу у власність житлового приміщення № 434 у гуртожитку за адресою: вул. Котляревського, буд. 5 громадянам Шамараковій Л. В., Шамаракову В. Ю.

35. Про передачу у власність житлового приміщення № 106 у гуртожитку за адресою:вул. Данили Нечая, буд. 5 гр. Шияну В. В.

36. Про передачу у власність житлового приміщення № 307 житлового блока (секції) № № 301–308 у гуртожитку за адресою: вул. Бердянська, буд. 7 гр. Яценку С. М.

     З проєктом Порядку денного сесії ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті
Дніпровської міської ради у розділі "Документи міської ради" - "Пошук проєктів документів Дніпровської міської ради" - "Проєкт рішення міської ради" або у розділі "Міська рада" - "Сесії міської ради" - "Проєкти Порядку денного сесій міської ради".

 

     Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8