Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 24.10.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн

     Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 24.10.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн через програму для організації відеоконференцій.

     Порядок денний засідання:

     1. Про питання проєкту Порядку денного 42 чергової сесії міської ради.

      2.Про розгляд проєктів рішень виконавчого комітету міської ради.

      3. Профільні питання:

      1.Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 19.10.2016 № 441 «Про надання КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» дозволу на виконання робіт і функцій замовника на проектування та реконструкцію об’єкта водопостачання».

      2.Про надання КП «Дніпроводоканал» дозволу на виконання робіт і функцій замовника на проєктування та реконструкцію об’єкта водопостачання.

      3. Про надання КП «Дніпроводоканал» дозволу на виконання робіт і функцій замовника на проєктування та реконструкцію об’єкта водопостачання.

      4. Про надання дозволу на списання автомобільних і технологічних транспортних засобів, які перебувають на балансі КП «Дніпроводоканал».

      5. Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра.

      6. Про зняття з контролю рішень виконавчого комітету міської ради.

      7. Про передачу у власність житлового приміщення № 326 у гуртожитку за адресою: вул. Котляревського, буд. 5 громадянам Заплюсвічці Р. В., Іващенко І. П., Іващенку Р. В., Іващенку М. В.

     8. Про визначення КП «ЖИЛСЕР-ВІС-14» ДМР замовником робіт з виготовлення проєктно-кошторисної документації та виконання капітального ремонту з утеплення фасадів та покрівель будинків за адресами: просп. Слобожанський, буд. 70, 98, 99, 100, 111, 113.

     9. Про погодження списання з балансу КП „ЖИЛСЕРВІС-14” ДМР багатоквартирного житлового будинку літ. Б-1 за адресою: пл. Успенська, буд. 17.

     10. Про прийняття у власність Дніпровської міської територіальної громади квартири № 25 за адресою: просп. Слобожанський, буд. 68 А.

     11. Про визначення КП «ЖИЛСЕРВІС-5» ДМР замовником робіт з виготовлення проєктно-кошторисної документації та виконання капітального ремонту з утеплення фасадів та покрівель будинків за адресами: просп. Івана Мазепи, буд. 1, 1 А, 2, 2 А, 2 Б, 6, 14, 20, 26, 39, 44, 46, 48, 49.

    12.Про визначення КП «ЖИЛСЕРВІС-5» ДМР замовником робіт з виготовлення проєктно-кошто-рисної документації та виконання капітального ремонту з утеплення фасадів та покрівель будинків за адресами: вул. Інженерна, буд. 2, 4, 4 А, 6, 8; просп. Богдана Хмельницького, буд. 28, 29, 30, 32, 35, 113, 119.

    13. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 82 за адресою: вул. Юрія Кондратюка, буд. 24.

    14. Про забезпечення безперебійної роботи джерел резервного живлення на об’єктах соціальної інфраструктури та в пунктах незламності міста.

    15. Про зняття з контролю рішень виконавчого комітету міської ради.

    16. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «ЗТ ЛТД».

    17. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «ХОТТРЕЙД ДН».

    18. Про встановлення тарифу на теплову енергію, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «ЕКОТЕПЛОВИК».

     З проєктом Порядку денного сесії ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті
Дніпровської міської ради у розділі "Документи міської ради" - "Пошук проєктів документів Дніпровської міської ради" - "Проєкт рішення міської ради" або у розділі "Міська рада" - "Сесії міської ради" - "Проєкти Порядку денного сесій міської ради".

 

Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8