Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 55 звернень. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

Міська влада Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Постійний контроль на всіх рівнях влади забезпечує ефективну і швидку реакцію на отриману інформацію та ефективне вирішення всіх питань з якими звертаються жителі міста.

Головне за день

За заявками дніпрян відремонтовано гойдалку в парку Глоби.

Такі гойдалки – одні з найулюбленіших дітьми різного віку та їхніх батьків: «Дякую величезне за оперативність! Респект», - пише дніпрянка Любов. За роботу та оперативність дякуємо Департаменту парків та рекреації. 

Світло у всі двори! 

У Дніпрі продовжують встановлювати вуличне освітлення за заявками містян.

- село Ясне (зупинка «Дачі»): «Дякую за освітлення на Ясному, тепер справді – ясно!», - пише дніпрянка Ірина.

- вул. Робоча, 87: «Мешканці будинку №87 по вул. Робоча дякують відповідальному працівникові Андрію, КП «Міськсвітло», за заміну ламп дворового освітлення, що перегоріли. Дякую за уважне ставлення до городян» - пише дніпрянка Інна.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло!»

Безпечний Дніпро

- ж/м Тополя-2, будинок 16: Тут біля двох під'їздів видалили величезні сухі дерева. За роботи дякуємо КП «Міськзеленбуд».

Вода:

- просп. Богдана Хмельницького, 46-48: коли завершать роботи? Роботи з ремонту водопроводу завершено, підсипку шлаком виконають до 30 серпня;

- бульвар Слави, 2-Д: прорив води у колодязі. У понеділок, 28 серпня, протікання усунуто;

- бульвар Слави, 4-А: тече труба холодної води у підвалі. Випуск обстежать сьогодні, 29 серпня, за потреби відремонтують.

За всіма адресами працювали фахівці КП «Дніпроводоканал».

Вуличне освітлення:

- вул. Будівельників, 28: зробити освітлення у дворі. У Вас встановлять: 3 опори, 3 кронштейни та 5 світильників, протягнуть 105 метрів дротів. Зроблять до 1 листопада;

- вул. Чернявського, 25: на стовпах немає ліхтарів. У Вас встановлять: 3 кронштейни та 3 світильники, протягнуть 105 метрів дротів. Зроблять до 8 вересня;

- Петра Калнишевського, 57-59: зробити вуличне освітлення;

- вул. Миколи Гнатюка: мерехтять ліхтарі. Ділянки обстежують, визначать матеріали та терміни робіт.

За всіма адресами – роботи КП «Міськсвітло». 

Скошування трави: 

- вул. Генерала Пушкіна: скосити бур'ян;

- вул. Зорі, 10: скосити траву біля гаражів;

- вул. Смарагдова, 3: скосити амброзію;

- бульвар Кучеревського: скосити амброзію;

- вул. Юркевича, 23: скосити амброзію.

Ваші звернення направлені до інспекції з питань благоустрою з метою зобов'язати відповідальних за ділянку скосити траву.

Аварійні дерева:

- вул. Ірпінська від Гагаріна до Високовольтної: обрізати гілки. Роботи проведуть восени-взимку;

- вул. Павла Полуботка, 2: коли видалять дерева? У Вас видалять 4 дерева. Строки робіт визначать після підписання дефектного акта;

- вул. Юркевича, 26: аварійні дерева. У вересні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

За всіма адресами роботи проведуть фахівці КП «Міськзеленбуд».

- просп. Слобожанський, 104: обрізати поросль під ЛЕП. Поросль під ЛЕП - відповідальність компанії ДТЕК. Запрошуємо компанію обрізати поросль. 

Містяни дякують:

- «Дякую від проспекту Пилипа Орлика. Вода є, швидко відреагували. Ще раз дякую», - пише дніпрянка Ірина.

- «Дзвінка 28. Величезна подяка від усього будинку за спиляні аварійні дерева. Дякую!», - пише дніпрянка Раїса.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/