Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 54 звернення. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана та на пошту. 

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.  

Головне за день

Безпечний Дніпро. 

За заявками дніпрян на Тополі відремонтували дорожнє покриття біля зупинок.

- ж/м Тополя-2, ж/мТополя-3: «Ями залатали, величезне дякую», - пише дніпрянин Андрій. За роботи дякуємо дорожнім службам.

Дніпряни знову чують стрітрейсерів

Про гучні нічні перегони повідомили мешканці Перемоги-6 та вулиці Святослава Хороброго. Нічних гонщиків називають «шумовими лякайлами».

«ж/м Перемога- 6, нестерпно гасають, деренчать то машини, то мотоцикли» - пише дніпрянка Світлана.

«Зараз 23:34 – розпочалися звукові перегони в центрі, вул. Святослава Хороброго. І так відбувається часто і під час тривог. Це серйозні наміри залякати людей. Так вважають пересічні люди. 23:41 – знову проскочило шумове лякайло», - пише дніпрянка Наталія.

Нічні перегони мотоциклів та автомобілів зафіксовані вже на дев'яти вулицях міста.

Раніше городяни повідомляли про вуличні перегони на вулицях Космічна, Набережна Перемоги, Запорізьке шосе, проспект Богдана Хмельницького, Робоча, Титова, проспект Поля та Донецьке шосе.

Просимо тих, кого це стосується, відреагувати та припинити галасливі перегони, які лякають і дратують людей та становлять небезпеку для учасників дорожнього руху.

Колонки з водою: 

- вул. Терещенківська, 18: відремонтувати колонку. До підрядника звернулися повторно. Виконання буде перевірено 30 серпня.  

Тепло:

- вул. Володимира Антоновича, 18: коли відновлять дорожнє покриття? До початку опалювального сезону. Працюватиме КП «Теплоенерго».

Каналізація: 

- просп. Богдана Хмельницького, 32: тече каналізація у підвалі. Каналізацію відремонтують сьогодні, 28 серпня;

- вул. Вернадського, 19/21: тече каналізація у підвалі. Випуск каналізації прочищено міською аварійною службою. Мережа працює у штатному режимі.

- вул. Робоча, 73: негерметичний колодязь. Взято в роботу КП «Дніпроводоканал». Герметичність колодязя відновлять.

Зливова каналізація:

- Донецьке шосе, 104-106: відновити дорожнє покриття після робіт. Асфальтобетонне покриття відновлять восени;

- Донецьке шосе, 130: прибрати будівельне сміття після відновлення зливової каналізації. Сміття приберуть.

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Романа Шухевича. Відремонтувати дорогу: «Підкажіть, будь ласка, чи є у планах ремонт Романа Шухевича? Просто жах якийсь, а не дорога, адже практично центр міста», - пише дніпрянин Володимир.

Проєкт ремонту вулиці Романа Шухевича вже розроблено, він є. На жаль, капітальні роботи на час війни заблоковані Кабінетом міністрів України (постанова № 590), через що проєкт поки що не може бути втілений у життя.

Містяни дякують:

- «Велика подяка за допомогу у спилянні аварійних дерев по вул. Кондукторській, 2. З Вашою допомогою роботи почалися», - пише дніпрянка Марина.

- «Дякую за те, що спиляли суху тополю по Калиновій, 106», - пише дніпрянка Тетяна.

- «Шановний Геннадію Олеговичу та команда! Дякую, аварійне дерево у неділю на Пулюя, 31 спиляли. Сміття пообіцяли прибрати сьогодні», - пише дніпрянка Олена.

- «Велика подяка за сприяння та виконану роботу. Усе зробили дуже швидко та якісно по вул. 25-ї Січеславської бригади», - пише дніпрянка Наталія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/