Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Підготовка до зими триває. У Дніпрі ремонтують системи опалення в багатоповерхівках та покращують енергоефективність

Перевіряють системи опалення, промивають труби та покращують енергоефективність. У Дніпрі продовжують підготовку до зими. Комунальники працюють щоденно. Сьогодні робота кипіла у багатоповерхівці на бульварі Слави, 7.

«У цьому 14-поверховому будинку були замінені міжповерхові двері. Старі дерев’яні ми замінили на пластикові. Це енергоефективно, вони краще утримують тепло. Також ми провели поточний ремонт під’їзду», – розповів Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «Жилсервіс-14».

За роботою комунальників пильно стежить пані Людмила, мешканка цього будинку. Каже, що нові двері подобаються, вона сподівається, що взимку буде тепліше, ніж зазвичай. «Двері раніше були страшні, не хочу і згадувати, в них було вибито скло. Зараз все гарно, але головне, щоб мешканці дбали, підтримували красу», – сказала пані Людмила.

Роботи сьогодні велись і у будинку на вул. Крушельницької, 18. Тут комунальники промивали систему опалення, прочищали фільтри та замінювали арматуру. Все це має покращити якість опалення в зимовий період.

 «Ми оперативно реагуємо на звернення та скарги мешканців. Деякі роботи, як, наприклад, у цьому будинку, неможливо провести в зимовий період, тому вони проводяться в міжсезоння. На нашому балансі 2 341 будинок, 91 %  із них вже готовий до опалювального сезону», – зазначив Олександр Степаненко, головний інженер КП «Жилсервіс-5».

Довідка:

Комунальне підприємство «Жилсервіс-5» ДМР обслуговує 2 341 багатоквартирний будинок з централізованим опаленням. З підготовки до зими вже виконано наступний перелік робіт:

- підготовку та ремонт внутрішньобудинкових систем постачання теплової енергії – 70 од., що становить 91 % від запланованого;

- промивку систем централізованого опалення – 568 од., що становить 90 % від запланованого;

- підготовку систем холодного водопостачання – 115 од., що становить 91 % від запланованого;

- ремонт енергозабезпечення будинків – 64 од., що становить 90 % від запланованого.

Виконується герметизація інженерних вводів, ремонт покрівель, проводиться перевірка димовентиляційних каналів, ревізія елеваторних вузлів.