Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 91 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян. 

Головне за день

Щоб тиск став кращим: у низці районів Дніпра для ремонтних робіт на добу відключать воду

Дніпро, увага. Починається другий етап масштабних робіт на магістральному водопроводі, направлених на те, аби повернути тиск у будинки не низці вулиць міста, де воно пропало 4 липня (Юлії Залюбовської, Артеківська, Обоянська, Калинова, Софії Ковалевської та деякі інші), і загалом покращити його по місту, особливо на лівому березі.

Для цього сьогодні, в ніч з 14 на 15 липня, у низці районів Дніпра та населених пунктів області аж до міста Новомосковська на добу відключать воду. Води не буде (частково чи повністю) приблизно з 01:00 до 23:00 15 серпня. Очікується, що подача води відновиться 16 серпня до 12:00.

Нижче наведено список районів, де води не буде. Цей перелік неповний, адже за такого масштабу робіт неможливо перерахувати всіх, на кого так чи інакше вони вплинуть.

Увага всім, хто не мав води 25 липня, при першому етапі робіт! З великою ймовірністю її не буде і 15 серпня, навіть якщо адреси у списку немає.

Отже, у зв'язку з проведенням другого етапу аварійно-відновлювальних робіт на водопроводах діаметром 600 мм, 15 серпня, з 01:00 до 23:00 (орієнтовно), буде призупинено водопостачання:

– Індустріальному району (на вул. Донецьке Шосе, вул. Калинова, просп. Слобожанський, вул. Василя Сухомлинського, ж/м Самарівка та прилеглі до них);

– місту Новомосковську;

- с. Слобожанське;

- с. Степове;

- сел. Чумаки.

Будь ласка, наберіть добовий запас води.

Світло:

- вул. Донська, 1: перепади напруги від 88 до 330 вольт.

Вода:

- вул. Лоцманська: вода продовжує текти вулицею, розмиває яр. Сьогодні, 14 серпня, витік усунуть;

- вул. Травнева 4: заливає підвал. Встановлено, що введення у незадовільному стані. Протікання усунуто.

За всіма адресами роботи проводили працівники КП «Дніпроводоканал».

Тепло:

- вул. Василя Чапленка, 21: коли відновлять асфальтобетонне покриття після ремонтних робіт? До кінця серпня. Працюватиме КП «Теплоенерго».

Каналізація:

- просп. Богдана Хмельницького – бульвар: накрити колодязь. Це кабельний колодязь зв'язку. Наразі інспекція з питань благоустрою шукає власника, щоб він накрив колодязь.

Вуличне освітлення:

- вул. Балхаська, 31: зробити вуличне освітлення;

- просп. Слобожанський, 98: опора без світильника;

- вул. Терещенківська, 12, 14, 16: зробити вуличне освітлення.

Сьогодні, 14 серпня, дільниці обстежать та визначать матеріали та терміни виконання робіт. За всіма адресами роботи проводитимуть працівники КП «Міськсвітло».

Покіс трави:

- кінотеатр «Січ»: скосити траву. Звернення направлено до інспекції з питань благоустрою з метою зобов'язати відповідальних за ділянку скосити траву.

Дніпряни дякують:

- «Дякую, відновили асфальт, бордюри у дворі після ремонту тепломережі. Н. Алексєєнко, 104», - пише дніпрянка Юлія.

- «Сьогодні приїхала з КП «Дніпроводоканал» бригада Шестакова та замінила кришки на каналізаційних колодязях на металеві. Дуже дякую від мешканців Коробова, 1, перший під'їзд. Дуже оперативно!», - пише дніпрянка Наталія.

- «Тільки вчора попросила очистити невелике, але постійне сміттєзвалище біля сміттєвих баків між будинками 24 та 20 по проспекту Гагаріна, а сьогодні вже все очищено. Не знаю, чи надовго збережеться така чистота, але зараз просто краса! Дякую за працю та увагу! Велика подяка всім причетним!» – пише дніпрянка Наталія.

- «Мешканці Фестивального, 6 дякують за швидке реагування КП «Дніпроводоканал» на аварію біля будинку», - пише дніпрянка Любов.

- «Дякую за ремонт та відновлення водопостачання на проспекті Петра Калнишевського», - пише дніпрянка Вікторія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/