Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 81 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Світло у всі двори! У Дніпрі продовжують відновлювати вуличне освітлення за заявками городян.

Повернули світло за такими адресами:

- Поля 8-А – Антоновича 18;

- вул. Калинова 79-А;

- вул. Космічна 9.

«Жителі Калинової, 79А, корпус 1 вдячні всім, хто причетний за швидке реагування!», - пише дніпрянка Ірина. На Калиновій та Космічній замінили по одній лампі та одному імпульсно-запальному пристрої.

«Дуже дякую за відновлене вуличне освітлення у дворі будинків просп. О. Поля, 8-А та вул. В. Антоновича, 18. Було пошкоджено дріт», – пише дніпрянка Любов.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло»!

Чистий Дніпро

- проспект Героїв, 17: вивезли стихійне звалище. «Велика подяка за вивезення стихійного звалища, яке утворилося на місці спила 3-х пнів. Сьогодні все завантажили та вивезли, навіть асфальт за собою підмели!», - пише дніпрянка Олена. Подяка кожному, хто причетний!

Комфортний Дніпро

- вул. Савкіна, 6: поставили лавки біля двох під'їздів. «Геннадію Олеговичу, мешканці будинку по вулиці Савкіна, 6, 12 та 13 під'їзди дякують Вам та представникам адміністрації Новокодацького району за швидке реагування на наше прохання щодо заміни поламаних лавок біля під'їздів. Робота виконана якісно, лавочки сучасні та міцні», - пише дніпрянка Раїса.

За роботи дякуємо адміністрації Новокодацького району!

Світло:

- вул. Батумська, 48-А: висока напруга з 1 липня. «1 липня подали заявку на ДТЕК, що дуже висока напруга в ТП, у людей у квартирах від 241 до 253 вольт, деякі сидять без світла, у кількох людей перегоріла дрібна техніка, але з боку ДТЕК лише відписки – «чекайте, в роботі», – пише дніпрянка Марина.

Вода:

- вул. Бєляєва, 16: замінити аварійну трубу введення холодної води. У Вас було протікання у колодязі, яке вже усунуло КП «Дніпроводоканал». Але в момент протікання вода потрапила до підвалу по комунікаційних лотках. Вам, ОСББ, потрібно виконати герметизацію каналів. КП «Дніпроводоканал» переварить вузол у колодязі;

- Донецьке шосе, 108: прорив труби. Протікання усунуто. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Старий Шлях – Гірська: піднята та хитається кришка камери на проїжджій частині. Тут розпочато ремонт водопроводу, який перервала повномасштабна війна. Підрядник усуне ці недоліки;

- вул. Юлії Залюбовської, 26-28: низький тиск води з 4 липня, коли очікується другий етап робіт на магістральному водопроводі? 15 серпня. 

Тепло:

- просп. Героїв, 17: зробити арку у трубі теплотраси, щоб могла заїжджати техніка. Наразі КП «Теплоенерго» вивчає таку можливість.

Каналізація:

- просп. Слобожанський, 111-А: тече каналізація у квартирі. До Вас приїжджала аварійна бригада КП «Жилсервіс-5», Вас не було вдома. Зараз протікання усунуто;

- вул. Вартових Неба, 38: тече каналізація на вулиці. Засмічення усунуто. Працювало КП «Дніпроводоканал».

Колодязі:

- вул. Банківська, 8, 10: накрити колодязі. Це мережі колишньої птахофабрики, яку не обслуговує КП «Дніпроводоканал». Наразі КП «Дніпроводоканал» займається встановленням власника, щоб притягнути його до відповідальності та зобов'язати накрити колодязі;

- вул. Володимира Антоновича, 85: колодязь зв'язку знову відкритий, кришка зруйнована. Звернення знову направлено до інспекції з питань благоустрою з метою зобов'язати власників колодязя накрити його повторно.

ЖКГ:

- вул. Пилипа Орлика, 15, 15-А: потравити бліх у підвалі. Для дезінсекції підвалу КП «Жилсервіс-5» передасть звернення до спеціалізованої організації.

Вуличне освітлення:

- просп. Олександра Поля, 96-В: провис дріт. Сьогодні, 11 серпня, ділянку обстежать та по можливості усунуть проблему;

- просп. Богдана Хмельницького, 108-А – Академіка Янгеля, 77: встановити світильник;

- вул. Панікахи, 77-А: освітити дитячий майданчик. Ділянки обстежать та визначать матеріали та терміни робіт.

Покіс трави:

- готель «Світанок»: скосити амброзію під аркою готелю;

- вул. Радистів, 10: скосити бур'ян біля гаражів.

Звернення направлено до інспекції з питань благоустрою з метою зобов'язати відповідальних за ділянку скосити траву.

Дороги, тротуари, двори:

- бульвар Слави: закласти ями на проїжджій частині неподалік місця, де йде ремонт. Ями закриють дорожні служби;

- просп. Героїв, 17: заробити провал в асфальті, який з'явився під час роботи спецтехніки. Провал закриють дорожні служби.

Дніпряни дякують:

- «Дякую за покіс на майданчику для відпочинку біля будинку на вул. Богдана Хмельницького, 20», - пише дніпрянка Олена та нагадує, що у дворі ще є неприбрані дерева та гілки.

- «Жителі Калинової, 79-А, корпус 1 вдячні всім причетним за швидке реагування: вуличний світильник уже замінили, вчора комісія обстежила усі дерева навколо будинку! Все швидко та оперативно! Співпрацюємо далі!», - пише дніпрянка Ірина.

- «Хочу висловити вашій команді подяку за оперативність. Після заявки наступного дня зі мною зв'язалися, уточнили причину і пообіцяли все усунути. У результаті: протягом тижня всі проблеми було ліквідовано. У парку Писаржевського зрізана арматура, що стирчала. Трамвайний переїзд на Розвилці відремонтовано. Встановлено світловідбивну тумбу біля розділового паркану в районі Розвилки. Дуже вам дякую. Найголовніше – після закінчення робіт дали «зворотний зв'язок», - пише дніпрянка Лілія.

- «Велика подяка за вивезення стихійного звалища, яке утворилося на місці спила 3-х пнів. Сьогодні всі завантажили та вивезли, навіть асфальт за собою підмели! Проспект Героїв, 17», - пише дніпрянка Олена.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/