Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі міська аварійна служба забезпечена всім необхідним для усунення критичних ситуацій упродовж наступного півріччя

До опалювального сезону 2023-2024 міська аварійна служба готова, запевняє її керівниця Ірина Румянцева.

«Зараз проводимо планові роботи з підготовки житлових будинків до опалювального сезону. Це включає ревізію запірної арматури. Якщо вона потребує заміни – замінюємо. Також проводимо ревізію елеваторних вузлів та промивку внутрішньобудинкових мереж опалення. Працюємо, щоб якість послуг опалення була на висоті. Також враховуємо недоліки, які мали в минулий опалювальний період. Закупили матеріали для швидкого усунення можливих аварійних ситуацій та ремонтів. Це запірна арматура, крани, труби різних діаметрів»», – зазначила Ірина Румянцева.

Міська аварійна служба використовує міжсезоння для робіт, які з технічних причин неможливо виконати в зимовий період. Це промивка труб від бруду, іржі та корозії, а також заміна та ремонт аварійних ділянок систем опалення. Щоденно по місту працюють  14 ремонтних бригад та  8 аварійних.

Працює міська аварійна служба у Дніпрі цілодобово. Щодо ситуацій, пов’язаних із внутрішньобудинковими комунікаціями, мешканці можуть одразу звертатися як онлайн, так і за телефоном диспетчерської: 736-10-02.