Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нова каналізація, водо-, теплопостачання, електрика: у Дніпрі комплексно ремонтують аварійні комунікації у найдовшому будинку міста

У Дніпрі тривають ремонти та оновлення у багатоквартирних будинках. Роботи виконують за зверненнями мешканців, усуваючи аварійність тих чи інших комунікацій. У найдовшому будинку «Китайська стіна» (просп. Героїв, 12) проводять комплексні оновлення. Ремонтують ті комунікації, які вже були аварійними: замінюють системи каналізації, водопостачання, опалення, електромережі, а також зашпаровують міжпанельні шви.

«Тут виконуємо багато видів ремонтних робіт, підхід – комплексний. Згадані комунікації замінюємо в усіх 36 під’їздах. Також замінюємо усюди електропроводку, зокрема на кожному поверсі під’їздів. Ремонти виконуються за графіком. Передусім це ті роботи, за якими було найбільше звернень від мешканців», – прокоментував директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай.

Він також додав: у будинку розпочали ремонт у під’їздах, зокрема й вхідних груп. А ще у планах зробити покрівлю, виконати благоустрій.

Бригадир ремонтної бригади, яка замінює систему теплопостачання у будинку, Сергій Господінов розповідає: «При заміні комунікацій використовуємо поліпропіленові труби діаметром 63 мм. Вони, на відміну від залізних труб, не піддаються корозії, не ржавіють, не засмічуються, а відтак — служать довше. А ще їх утеплюємо. Через старі труби порушувалася циркуляція теплоносія. Після заміни на нові буде якісна подача теплоносія в будинку, а відтак — тепло в оселях».