Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено  49 звернень. Повідомлення  від містян надходили до Телеграм Чату Корбана та на пошту.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Така увага і постійний контроль усіх гілок міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення.

Головне за день:

Усунено масштабну аварію каналізації в Таромському.
У п’ятницю до Телеграм Чату Корбана - ТЧК звернулися жителі мікрорайону багатоповерхівок у селищі Горького (колишнє Таромське), у яких уже понад місяць трьома вулицями тече каналізація.
За словами мешканців, каналізаційні мережі у селищі належать агрофірмі «Наукова», яка збанкрутувала ще 2004 року. З того часу мережі ніхто не обслуговує, і аварії трапляються постійно.
Мешканці повідомляють, що місцева влада (Миколаївська ОТГ) обіцяє вже до кінця травня взяти мережі на баланс.
А поки що на заклик відгукнулися та усунули аварію комунальники міста Дніпра.
«Велике дякую від мешканців селища Горького, 2 місяці звернень до Миколаївської сільради не допомогли, а після звернення до вас проблему протікаючої каналізації усунули наступного дня» - пише мешканка селища Тая.
«Дякую Вам за усунення проблеми з каналізацією у Таромському. Низький уклін», - пише мешканка селища Наталія.
 
 Тепло:
- вул. Калинова, 108: після робіт КП «Теплоенерго» просідає ґрунт. У понеділок, 15 травня, КП "Теплоенерго" відновить благоустрій території;
 - вул. Новокримська, 2-А: тече труба опалення у підвалі; Вашу трубу обстежать наступного тижня. За підсумками складуть дефектний акт та ухвалять рішення про проведення ремонтних робіт.
 
Каналізація:
- Просп. Олександра Поля, 106-А: забита каналізація, мешканці знову скаржаться на розташовану поруч автомийку. Засмічення усунуто, працювала бригада КП «Дніпроводоканал».
 
 Колодязі:
 - вул. Академіка Белелюбського, 14: посеред проїжджої частини провалився люк. Це колодязь заводу. Наразі шукають власника, щоб він виконав свої обов'язки;
 - вул. Театральна, 5-А – Робоча, 89-Б: між будинками відкрито квадратну кришку колодязя;
 - ж/м Тополя-2, за будинком 34: на пішохідній доріжці відкрито колодязь; У понеділок, 15 травня, колодязі оглянуть та накриють. Працюватиме КП «Теплоенерго».
 
Дороги:
- Біля метро Метробудівників ремонт давно завершили, але лишили купу зрізаного асфальту. Наступного тижня асфальт приберуть.
 
Містяни дякують:
«Кілька днів тому зверталися з приводу звалища на розі Детальбудівської та Вітчизняної, сміття вивезли, дякую!», - пише дніпрянка Юлія. Вона додає, що тепер бажано обгородити сміттєві баки парканом.
«Шановний Геннадію Олеговичу! Поки не звернулися до Вас, два роки каналізація з труби, що згнила, йшла під будинок, 12 травня труби замінили, залишилося покласти асфальт. Велике спасибі - мешканці будинку Пастера, 18, 4 під'їзд», - пише дніпрянин Олег.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/