Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 23.01.2023 о 09.30 дистанційно в режимі онлайн

      Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 23.01.2023 о 09.30 через програму для організації відеоконференцій.
           

      Порядок денний засідання: 

1. Про внесення змін до Програми реформування та розвитку комунального господарства міста Дніпра на 2020 – 2024 роки. 
2. Про визнання об’єктами комунальної власності Дніпровської міської територіальної громади безхазяйних мереж водопостачання. 
3. Про надання дозволу на передачу з балансу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради документації на баланс Комунального підприємства "УРЕА" Дніпровської міської ради. 
4. Про надання дозволу на передачу з балансу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради на баланс комунальних підприємств майна. 
5. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства "Міськзеленбуд" Дніпровської міської ради. 
6. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства "Теплоенерго" Дніпровської міської ради. 
7. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства "Міськсвітло" Дніпровської міської ради. 
8. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства "Дніпроводоканал" Дніпровської міської ради. 
9. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства "Дніпроековторресурс" Дніпровської міської ради. 
10. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства "Коменергосервіс" Дніпровської міської ради. 
11. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік Комунального підприємства "Міська ритуальна служба" Дніпровської міської ради. 
12. Про надання дозволу Комунального підприємства "ЖИЛСЕРВІС-5" Дніпровської міської ради на виконання проєктних робіт, капітального ремонту та функцій замовника по об’єкту "Капітальний ремонт із заміни ліфтів у лікарнях за адресами: вул. Володимира Антоновича, буд. 65, вул. Філософська, буд. 62". 
13. Про надання дозволу Комунального підприємства "ЖИЛСЕРВІС-14" Дніпровської міської ради на виконання функцій замовника робіт з виготовлення проєктно-кошторисної документації та ремонту житлового будинку за адресою: вул. Набережна Перемоги, буд. 118. 
14. Про передачу у власність житлових приміщень №№ 516, 518 у гуртожитку за адресою: просп. Богдана Хмельницького, буд. 14 громадянам Земляній Т. В., Чухрай А. О., Земляному Д. О. 
15. Про передачу у власність житлового приміщення № 88 у гуртожитку за адресою: вул. Ірпінська, буд. 9  гр. Ляху М. І. 
16. Про передачу у власність житлового приміщення № 20 у гуртожитку за адресою: вул. Калинова, буд. 10 громадянам Нопіній К. В., Нопіну В. В., Нопіну В. В. 
17. Про закріплення на праві господарського відання за Комунальним підприємством "Міська інфраструктура" Дніпровської міської ради майна. 
18. Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 21.04.2021 № 440 "Про надання департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради функцій замовника на виконання проєктних робіт, капітального ремонту по об’єкту "Капітальний ремонт об’єкта благоустрою – сквер у районі вул. Щербаня, вул. Кості Гордієнка та просп. Івана Мазепи (сквер біля Палацу Ілліча) в м. Дніпрі"". 
19. Про закріплення на праві господарського відання за Комунальним підприємством "Парк культури та відпочинку Придніпровський" Дніпровської міської ради майна

 

     З проєктом Порядку денного сесії ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті
Дніпровської міської ради у розділі "Документи міської ради" - "Пошук проєктів документів Дніпровської міської ради" - "Проєкт рішення міської ради" або у розділі "Міська рада" - "Сесії міської ради" - "Проєкти Порядку денного сесій міської ради".