Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра, протягом доби оброблено 1176 звернень. Звернення надійшли як у телеграм-канал Геннадія Корбана, так і на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. Найбільше звернень традиційно стосувалися світла. Їх було 808.

Компанія «Укренерго» повідомила про екстрені відключення електроенергії у Дніпропетровській області через перевищення лімітів споживання. Через це багато дніпрян (з невеликими проміжками, а дехто і безперервно) були без світла протягом вчорашнього дня.

Після чергового вимкнення і увімкнення світла ще вчора вийшов з ладу трансформатор на підстанції в Індустріальному районі, без світла залишилися 40 будинків (адреси – тут: https://t.me/korbanofficial/582).

Працює бригада ДТЕК. Як повідомляють, для заміни трансформатора знадобиться ще доба.

У районі працюють два Пункти незламності на базі шкіл № 44 і № 47, ще один розгорнуто на базі Депо-1 (адреси і опис пунктів – тут: https://t.me/korbanofficial/583).

Очільники будинків ОСББ з власними котельнями, електроопаленням і насосними пропонують, щоб голови будинків самі вимикали будинки у щитовій, залишаючи працюючі насосні і котельні.   

Заявки містян більш докладно. Вода: 

- вул. Данила Галицького, 29: через відключення світла зупинялася ПНС, зараз воду повернуто.

Тепло:

- вул. Берегова, 3: мешканець бажає відмовитися від центрального опалення. Буде зроблено.

- вул. Фабрично-Заводська, 20: прорив теплотраси усунено, тепло повернуто. Дякуємо КП «Теплоенерго». 

- вул. Фабрично-Заводська, 20/5: холодний стояк.  Сьогодні аварійна служба перевірить.

Каналізація:

- вул. Новоселівська, 18: каналізація двору поєднана з мережею міської каналізації через вигрібну яму, через що часто забивається. Вигрібну яму вичищено, роботи ще тривають.

ОСББ:

Очільники будинків ОСББ склали перелік будинків ОСББ з власними котельнями чи електроопаленням, в яких під час відключення електроенергії повністю відсутнє опалення і вода. Вони потребують допомоги. З ними зустрінеться директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Святослав Ткаченко та депутат міськради Северин Маринчук.

Звернутися у телеграм-канал Геннадія Корбана можна за посиланням – https://t.me/korbanofficial/

Заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:     

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Заявки за цими номерами приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.