Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота транспорту

КП «Дніпровський електротранспорт» завершив капітальний ремонт та випустив на лінії 2 трамвайні вагони. Протягом дня підприємство виконувало поточні, середні та аварійні ремонти 11 трамваїв та тролейбусів. Відремонтовано 8 рейкових стиків та очищено 82 комплекти стрілочних переводів від бруду, який накопився за добу. Виконано регулювання 24 м та огляд 1 км контактної мережі, здійснено поточний ремонт 2 тягових підстанцій.

КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні виконано технічне обслуговування 18 вагонів, усунено 5 течій підземних вод, перевірена апаратура тунельного зв’язку, виконано щоденний огляд 6 ескалаторів та поточний ремонт 1 ескалатору. Також співробітники підприємства  проводили протягом дня міжремонтне обслуговування розподільчих мереж та світильників службових та виробничих приміщень, капітальний ремонт мережі освітлення.

КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні проводило роботи з заміни ламп на світлофорних об’єктах вул. Вернадського-Крутогорний узвіз, блоків в контролері на 2-х світлофорних об’єктах, демонтували опори після ДТП та здійснювали бетонування фундаменту для встановлення нової опори.

Інспекція з питань контролю за паркуванням 28 грудня виписала 501 штраф, евакуювала 20 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху та надала відповіді на 23 звернення громадян.