Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпряни дякують міській владі за сімейні свята «Від Різдва до Різдва» у різних районах міста

Анімація для дітей, конкурси, розіграші, призи, смаколики, смачні гарячі страви, фотозони — усе це та ще багато різних розваг влаштувала міська влада для містян у рамках сімейного свята «Від Різдва до Різдва», організованого у різних районах Дніпра. Загалом було 44 святкові локації як у середмісті, так і в мікрорайонах, на житлових масивах, щоб якомога більше людей у пішохідній доступності могли відвідати заходи.

Святковий майданчик розгорнули і на Європейській площі.

«Міська влада вітає усіх дніпрян з Різдвом. З цієї нагоди, попри складний для країни час, все ж вирішили влаштувати свято містянам. Тут, як і на багатьох інших локаціях, дітлахів розважали аніматори, були конкурси з призами, розіграшами. Для усіх охочих організували  частування смачними гарячими стравами. Тож, як би нам ворог не намагався зіпсувати Різдво, ми все одно його відзначимо, зустрінемо Новий рік, весну і врешті — Перемогу!», — підкреслив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Артем Нідєлько.

Дніпрянка Маріанна прийшла на свято разом із родиною: «Так тут гарно, весело, дружня родинна  атмосфера. Донька виступала, брала участь у конкурсах. Для малечі такі гарні розваги. Приємно, що попри війну, міська влада організувала свято до Різдва. Такі заходи відволікають, дарують гарні емоції. Це так зараз важливо!»

Сімейне свято було і у сквері по вул. Передовій (поблизу школи № 115).

«Багато родин завітали на наше сімейне свято з частуванням, чаюванням, розважальною програмою для дітей. Родзинка заходу — виступи творчих колективів нашого закладу», — розповіла директорка позашкільного закладу «Центр художньої та естетичної творчості учнівської молоді» Наталія Лавнюженкова.

Місцева мешканка цього мікрорайону Юлія прийшла на  сімейне свято разом із сином.

«Чудовий захід. Так багато родин завітали. Син зустрівся з однокласниками, з якими вже довгий час не бачився. Та й дорослі скучили за таким дозвіллям. Ялинка, частування, спілкування, дітки гарно виступили. Словом, приємно вражена і задоволена, що влада міста, попри непростий час, все ж організувала таке свято до Різдва як для малечі, так і для дорослих. Щиро вдячні за це», — підкреслила пані Юлія.

Святковий настрій готові створювати і у Пункті незламності на базі школи № 115.

«Наш пункт готовий прийняти близько 500 осіб. Люди можуть приходити підзарядити телефони, зігрітися гарячим чаєм. Дітям можемо організувати дозвілля (настільні ігри, розмальовки, література). Працює медпункт, є теплі ковдри. Для підтримки різдвяного новорічного настрою облаштували куток з ялинкою. Тож усе необхідне при відсутності електроенергії маємо», — додала директорка школи № 115 Наталя Вакуленко.