Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Як у Відні: для учасників «Університету третього віку» влаштували Зимовий бал

У Дніпрі слухачі «Університету третього віку» стали учасниками Зимового балу. Під чарівну мелодію саксофона та фортепіано учасники презентували 16 класичних танців у стилістиці справжнього віденського балу.«Торік провели перший бал восени. Ідея проведення балу полюбилася учасникам проєкту «УТВ», життєлюбам нашого міста. До цьогорічного балу учасники готувалися більше ніж два місяці: вивчали танці, обирали образи, костюми тощо. Талановиті учасниці проєкту, що згуртувалися у танцювальний гурток «Веселка», стали тренерами для всіх охочих у підготовці до балу. Дивлячись на усміхнені обличчя учасників, можна стверджувати, що бал вдався», — підкреслила головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець. 

Учасниця балу Лілія Прокоф’єва розповідає: «Станцювала вже п’ять танців. Найбільше до душі припав вальс-мрія «Анастасія». Емоції переповнюють. Такі всі гарні, стрункі. Дух захоплює!». 

За словами ще однієї учасниці святкової події Ольги Шані, до підготовки усі так трепетно поставилися, зокрема до вивчення танців, підбору суконь. 

«Усі сьогодні намагалися гарно виступити. Такі всі радісні, усміхнені. Словом, атмосфера чудова!» — підкреслила жінка. 

Усі учасники балу подякували міській владі за таку чудову феєричну подію. А наприкінці заходу обрали короля й королеву Зимового балу. Ними стали Олександр Горячко та Ольга Желудкова. 

«Ми всі в захваті від балу. Попри непрості часи важливо організовувати такі події, які відволікають і водночас дарують гарні емоції. Так приємно споглядати, як усі учасники балу ніби відкрилися, стали радісними. Звісно, приємно отримати такий титул. Це доводить, що ми старанно готувалися до цієї події. Вдячні організатором за таке чудове свято», — додав Олександр Горячко. 

До проєкту «Університет третього віку» можуть долучитися жінки віком від 55 років, чоловіки – від 60. Адреса: вул. Старокозацька, 40-Б. Телефони: (093) 134-46-69,  (068) 753-71-71, (093) 264-50-34, (099) 607-56-97 (вайбер).