Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Zaynyatist_Dnipro стала найпопулярнішою у Дніпрі платформою з пошуку роботи

У Дніпрі для зручного пошуку роботи у перші дні повномасштабного вторгнення інспекція з питань праці та зайнятості населення міської ради створила безкоштовну платформу — «Зайнятість Дніпро» (https://t.me/zanyatost_dnepr). У чат-боті декілька разів на день відбувається оновлення інформації про вакансії від роботодавців та центру зайнятості. За словами очільниці інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради Тетяни Янушкевич, на сьогодні за допомогою ресурсу роботу знайшли майже 10 тис. осіб. Zaynyatist_Dnipro стала найпопулярнішою у Дніпрі платформою з пошуку роботи. 

«З моменту повномасштабного вторгнення рф до Дніпра приїхало понад 200 тис. внутрішньо переміщених осіб. Враховуючи це, і створили згаданий ресурс, який дозволяє не лише ВПО, а й дніпрянам мати свіжу інформацію про роботу у місті. Окрім того, у чат-боті можна отримати інформацію й про можливості безкоштовної перекваліфікації та отримання нової спеціальності. Тож закликаємо бізнес, потенційних роботодавців Дніпра, області надавати до телеграм-каналу інформацію про наявні вакансії. У місті сьогодні майже пів мільйона працівників. А торік цей показник становив 360 тисяч», — розповіла під час брифінгу Тетяна Янушкевич. 

Вона також зазначила: «Для ще більш ефективного пошуку роботи інспекція продовжує організовувати зустрічі-презентації офлайн «Є вакансії», куди запрошують роботодавців, які мають вакансії. Як правило, такі заходи проводимо у шелтерах, де мешкають внутрішньо переміщені особи. На таких воркшопах можна отримати не лише інформацію про можливості працевлаштування, а й кар'єрного зростання та отримання нових спеціальностей».