Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Онлайн-зустріч медиків із учасниками проєкту «Золотий вік» та «Університет третього віку» щодо важливості вакцинації у зв'язку із поширенням нового штаму COVID-19 та лекція-консультація на тему «Є-рецепт та програма «Доступні ліки»

04 лютого о 10-00  у приміщення Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, Ситуаційний центр)- онлайн-зустріч медиків із учасниками проєкту «Золотий вік» та «Університет третього віку» щодо важливості вакцинації у зв'язку із поширенням нового штаму COVID-19 та лекція-консультація на тему «Є-рецепт та програма «Доступні ліки».

Спікер:

-Вікторія Кривонос,  в. о. медичного директора КНП "Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2" ДМР.

Довідка:

Програму "Доступні ліки" було впроваджено у 2017 році. Мета -  зменшення фінансового навантаження на пацієнтів, зокрема з серцево-судинними захворюваннями, бронхіальною астмою, цукровим діабетом II типу та збільшення доступності ліків. 

Як отримати є-рецепт на ліки, чому одні препарати – безкоштовні, а за інші доводиться доплачувати, чи оновлювався реєстр препаратів і як саме останнім часом – ці та інші питання потребують роз’яснення спеціаліста.

Захід відбудеться  в форматі онлайн зустрічі задля забезпечення безпеки учасників і, водночас, охоплення якомога більшої аудиторії та з метою нагадати про дотримання карантинних норм і необхідності проведення бустерної вакцинації громадянам, що перебувають у зоні ризику.

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!