Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Брифінг на тему "Дніпропетровський апеляційний суд скасував заочне рішення суду 2010 року, завдяки якому нерухоме майно площею 103,9 кв. м у центрі міста не було виведено із комунальної власності"

03 лютого о 13-00 у приміщення Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала)-брифінг на тему «Після двох рішень Верховного суду України, ухвалених на користь Дніпровської міської ради, Дніпропетровський апеляційний суд скасував заочне рішення суду 2010 року, завдяки якому нерухоме майно площею 103,9 кв. м у центрі міста не було виведено із комунальної власності».

Спікер:

-Світлана Недоосвітна, головна спеціалістка відділу захисту інтересів територіальної громади міста у судах у цивільних та господарських справах управління представництва та захисту інтересів територіальної громади міста у судах загальної юрисдикції департаменту правового забезпечення ДМР.

Довідка:

У 2019 році Дніпровській міській раді з Єдиного реєстру судових рішень стало відомо про заочне рішення Жовтневого районного суду від 28.10.2010 по справі

№ 2-12341/10, відповідно до якого судом було задоволено позовні вимоги Ткаченко Є. П. та визнано за ним право власності на нежитлове приміщення № 2 – магазин з кафетерієм, загальною площею 103,9 м кв, що розташоване по вул. Клари Цеткін, 24, без додаткових актів введення в експлуатацію. Крім того, стягнуто з Ткаченка Є. П. на користь виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради грошові кошти у розмірі 98 184 грн у рахунок викупу нежитлового приміщення.

У зв’язку з тим, що позивач не був орендарем майна та не мав права на його приватизацію, дозвіл на проведення переобладнання орендодавцем не надавався,  Дніпровська міська рада подала апеляційну скаргу.

Онлайн-трансляція відбуватиметься тут: https://www.facebook.com/dneprorada/

УВАГА!!! На захід запрошуються виключно представники пресслужби міськради. Фото, відео та реліз будуть в офіціи?ніи? розсилці меріі?. Дякуємо за розуміння!