Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Презентація новозбудованої амбулаторії Дніпровського центру первинної медико-соціальної допомоги № 12

25 січня о 13-00 за адресою: вул. Григорія Сковороди, 43 А – презентація  новозбудованої  амбулаторії Дніпровського центру первинної медико-соціальної допомоги № 12. Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов.
УВАГА! Орієнтовно о 13-20 підхід до преси міського голови Бориса Філатова.          
Довідка:
Амбулаторію № 6 КНП «ДЦПМСД № 12» ДМР звели з нуля. Раніше на її місці був пустир.
Коштом міста придбано меблі та обладнання для медзакладу (а також його підключення до мереж і розробка необхідних проєктів на етапі будівництва). Це понад 2,2 млн грн. Решту робіт оплатив Світовий банк – 13,6 млн грн.
Нове приміщення відповідає всім вимогам безбар’єрності. Є функціональний пандус, вказівники зі шрифтом Браи?ля, тактильна плитка, зручна для маломобільних груп населення вбиральня.
 Амбулаторія обслуговує майже 2 тис людей. У будівлі облаштовано 11 кабінетів – серед яких є пункт щеплення та кабінет для хворих з лихоманкою.
Додаємо, що у Дніпрі якісне переформатування єдиного медичного простору залишається пріоритетом. Торік було виконано всі передвиборні обіцянки у цій галузі, нині мерія продовжує втілювати подальші зміни у медицині міста. Відкриття нових лікувальних закладів (надто у віддалених районах міста) – це комфорт для людей і гідні умови праці для лікарів. Дніпро має тривалу та плідну історію співробітництва зі Світовим банком, який спільно з містом фінансує будівництва та реконструкції  загалом 29 амбулаторій, більшість з яких вже відкриті та приймають пацієнтів.
Після того, як  завершили ремонти вхідних груп амбулаторій, тривають оновлення других і третіх поверхів.
УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ  від шлагбаума міськради о 12-00.