Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виїзна пресконференція щодо встановлення двох комплектів високошвидкісних камер автоматичної фіксації порушення швидкісного режиму у місті

25 січня о 10-00 на перехресті вул. Набережної Перемоги та Селянського узвозу (у напрямку Південного мосту) - виїзна пресконференція щодо встановлення двох комплектів високошвидкісних камер автоматичної фіксації порушення швидкісного режиму у місті.
Спікери:
-Олександр Чудновський, директор департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР;
-Альона Чуєва, директорка КП «ІНФО-РАДА-ДНІПРО» ДМР.
Довідка:
У рамках Програми «Безпечне місто» з метою підвищення рівня безпеки на дорогах Дніпра встановлюються  два комплекти високошвидкісних камер автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху “EXPERT-FS”. Нові камери ведуть роботу в режимі 24/7/365, обладнані функцією автоматичного вимірювання швидкості руху транспортних засобів, розпізнавання та фіксації державних номерних знаків транспортних засобів, які перетинають зону контролю. Для визначення місць для встановлення камер робочою групою було здійснено аналіз дорожньо-транспортних пригод за 2021 та початок 2022 року, а також проведено обстеження місць найбільшого скупчення ДТП з причини перевищення безпечної або встановленої швидкості.
Було узгоджено наступні адреси для встановлення обладнання:
-        вул. Набережна Заводська, 64 (у напрямку центру міста);
-        на перехресті вул. Набережної Перемоги та Селянського узвозу (у напрямку Південного мосту)
УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ  від шлагбаума міськради о 9-20.