Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради

Дніпровська міська рада Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради

головного спеціаліста відділу захисту інтересів територіальної громади міста
у кримінальних провадженнях управління представництва та захисту
інтересів територіальної громади міста у судах загальної юрисдикції
департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради

Вимоги до конкурсантів:

  • вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
  • стаж роботи нас службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, за відповідним напрямом, не менше 1 року;
  • вільне володіння державною та діловою мовами;
  • знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • особову картку за формою № П2-ДС, автобіографію;
  • фото розміром 3х4 см;
  • копія документу про освіту (підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня);
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовозобов’язаних);
  • декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік;
  • письмову згоду на обробку персональних даних.


Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів за адресою:

м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, кімн. 615, довідки за тел. 744-25-93

 

ВИТЯГ ІЗ протоколУ  № 1

засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад

керівників, заступників керівників та працівників

виконавчих органів міської ради

 

01.02.2022

 каб. 401

Присутні:

Заступник голови конкурсної     комісії                            

                                                               

  –       

Зимна Д. М.

Секретар конкурсної комісії                        

   –

Пацюк І. В.

 

Члени конкурсної комісії:   Дорошенко Н. О., Лещенко В. О., Верещак О. В.                                                                                                                                                                                                                                                                             

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:     

          

           Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, заступників керівників та працівників виконавчих органів Дніпровської міської ради:

  • головного спеціаліста відділу контролю за виконанням адміністративних постанов інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради;
  • головного спеціаліста з комунікацій сектору з інформаційних технологій та комунікацій відділу організаційноаналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради;
  • головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради (3 одиниці);
  • провідного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради;
  • головного спеціаліста – юрисконсульта відділу юридичної та кадрової роботи інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради (3 одиниці);
  • головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за паркуванням інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради (2 одиниці);
  • головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за стоянкою і зупинкою інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради (2 одиниці).

         Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу контролю за виконанням адміністративних постанов інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради подала документи Ушнурцева Світлана Володимирівна.

       Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з комунікацій сектору з інформаційних технологій та комунікацій відділу   організаційно-аналітичної    роботи,    інформаційних    технологій  та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради подала документи Іваницька Ірина Олександрівна.

      Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради (3 одиниці)  подали документи Томчук Артем Олександрович,  Лисиця Олег Вікторович, Ігнатенко Віталій Петрович.

        Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням   Дніпровської міської ради подала документи Марченко Лариса Олександрівна.

        Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – юрисконсульта  відділу юридичної та кадрової роботи інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради (3 одиниці) подали документи Жара Олександра Іванівна, Прокопенко Олександр Леонідович,  Гордєєв Артур Володимирович.

        Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за паркуванням інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради (2 одиниці) подали документи  Годованюк Віталій Євгенійович, Кривда Максим Михайлович.

         Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за стоянкою і зупинкою інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради (2 одиниці) подали документи  Бова Дмитро Вікторович, Онищенко Володимир Володимирович.

     Відповідно  до   Постанови  Кабінету  Міністрів   України  від 15.02.2002   № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», зі змінами, і наказу Головного управління державної служби України від 07.11.2019 № 203-19 «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

      Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

      Ушнурцева С. В. – 23 бали.

      Іваницька І. О. – 22 бали.

      Томчук А. О. – 20 балів.

      Лисиця О. В. – 20 балів.

      Ігнатенко В. П. – 21 бал.

      Марченко Л. О. – 21 бал.

      Жара О. І.  – 22 бали.

      Прокопенко О. Л. – 22 бали.

      Гордєєв А. В.  – 23 бали.

      Годованюк В. Є. – 20 балів.

      Кривда М. М. – 21 бал.

      Бова Д. В. – 21 бал.

      Онищенко В. В. – 20 балів.

в и р і ш и л и :

  1. Рекомендувати Ушнурцеву Світлану Володимирівну на посаду головного спеціаліста відділу контролю за виконанням адміністративних постанов інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.
  2. Рекомендувати Іваницьку Ірину Олександрівну  на посаду головного спеціаліста з комунікацій сектору з інформаційних технологій та комунікацій відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.
  3. Рекомендувати Томчука Артема Олександровича на посаду головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням   Дніпровської міської ради.
  4. Рекомендувати Лисицю Олега Вікторовича на посаду головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням   Дніпровської міської ради.
  5. Рекомендувати Ігнатенка Віталія Петровича на посаду головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради.
  6. Рекомендувати Марченко Ларису Олександрівну на посаду провідного спеціаліста – інспектора з паркування відділу тимчасового затримання транспортних засобів інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради.

    8. Рекомендувати Жару Олександру Іванівну на посаду головного спеціаліста – юрисконсульта відділу юридичної та кадрової роботи інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради.

  1. Рекомендувати Прокопенка Олександра Леонідовича на посаду головного спеціаліста – юрисконсульта відділу юридичної та кадрової роботи інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.
  2. Рекомендувати Гордєєва Артура Володимировича на посаду головного спеціаліста – юрисконсульта відділу юридичної та кадрової роботи інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.
  3. Рекомендувати Годованюка Віталія Євгенійовича на посаду головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за паркуванням інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.
  4. Рекомендувати Кривду Максима Михайловича на посаду головного  спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за паркуванням інспекції з питань контролю за паркуванням  Дніпровської міської ради.
  5. Рекомендувати Бову Дмитра Вікторовича на посаду головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за стоянкою і зупинкою інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.
  6. Рекомендувати Онищенка Володимира Володимировича на посаду головного спеціаліста – інспектора з паркування відділу контролю за стоянкою і зупинкою інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.