Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

МІСЬКИЙ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – ПОТУЖНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ КАР’ЄРНОГО СТАРТУ!

МІСЬКИЙ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ – ПОТУЖНА ПЛАТФОРМА ДЛЯ КАР’ЄРНОГО СТАРТУ!

Днями фахівці Дніпровського міського центру зайнятості традиційно ініціювали проведення міського ярмарку вакансій для шукачів роботи. Та на цей раз, окрім безробітних, двері заходу були відчинені для студентів та випускників Дніпровського індустріального коледжу.
Розповідаючи про роботу служби, директор Дніпровського міського центру зайнятості Юрій Ніколаєв зазначив: «Чималу роль в успіх служби зайнятості відіграє кількість роботодавців, які співпрацюють з нами. Саме тому фахівці служби зайнятості активно налагоджують співпрацю з новими роботодавцями, розширюють коло партнерів служби зайнятості. В свою чергу, кар’єрні радники підтримують активний зв’язок з консультантами роботодавців, що допомагає оперативно задовольняти потреби працедавців та шукачів роботи»
Близько 20 роботодавців, які здійснюють свою діяльність у сферах торгівлі, обслуговування, будівництва, транспорту та захисту населення пропонували понад 300 вакансій: від робітничих професій до державних службовців. Серед учасників – представники ТОВ «ОМЕГА», ТОВ «ЄДС – інженірінг», ПАТ «Дніпровський тепловозоремонтний завод», Придніпровська теплова електростанція ДТЕК, ПАТ «ІНТЕРПАЙП НТЗ», КП «Дніпровський електротранспорт», Дніпропетровська дирекція Укрпошти, АТ «А-Банк», Центральне територіальне управління Національної гвардії України, регіональний центр комплектування Державної прикордонної служби, Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області та ін.
Щонайменше 250 шукачів роботи та 150 студентів мали можливість отримати детальну інформацію про умови роботи на підприємствах та розмір заробітної плати, кар’єрні можливості, соціальні гарантії. Окрім того, фахівці центру зайнятості зробили чималий акцент на можливості працевлаштування майбутніх випускників. У форматі заходу працівниками служби зайнятості було організовано ряд семінарів, де кожен бажаючий мав змогу пройти професійне тестування, отримати індивідуальну консультацію з профорієнтації, інформацію щодо професійного навчання, рекомендації та поради фахівців щодо організації процесу пошуку роботи та розвитку навичок само презентації.
Також у рамках зустрічі представникам роботодавців презентували нові сервіси, які активно впроваджуються в роботу служби.
«Результативність – основна мета нашої роботи! Кожна людина, яка звертається до служби зайнятості, потребує індивідуального підходу і має отримати бажану послугу. Адже служба зайнятості це не тільки вакансії і можливості отримати підходящу роботу, а й професійне навчання, підвищення кваліфікації, відкриття власної справи тощо» - зазначає Юрій Ніколаєв.
Зважаючи на те, що ярмарок вакансій є однією із ефективних форм співпраці центру зайнятості з роботодавцями, захід дозволив оперативно підібрати працедавцям кадри. За результатами заходу третина шукачів роботи та майбутніх випускників виявили бажання продовжити діалог з представниками роботодавців безпосередньо на підприємстві, що стане першою сходинкою у їх професійному самовизначенні та гарним початком кар’єрного старту!

Інформація підготовлена відділом рекрутингу Дніпровського міського центру зайнятості.