Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

День відкритих дверей для представників ЗМІ у муніципальному таборі «Гордість Дніпра»

12 червня об 11-00 у муніципальному таборі «Гордість Дніпра» (вул. Березанівська, 67) – День відкритих дверей для представників ЗМІ.

Спікери:

-Денис Чепур, заступник директора КП «Оздоровлення та відпочинок»;

- відпочивальники.

Довідка:

Ідея створення проєкту належить міському голові  Дніпра Борису Філатову.  Соціальний проєкт   «Гордість Дніпра» -  безкоштовний табір відпочинку, де вчителі, працівники  медичних, комунальних та інших муніципальних установ можуть відпочити, знайти нових друзів і просто приємно провести час. 

У програмі « Дня відкритих дверей»  знайомство з закладом, умовами проживання, якістю харчування та дозвілля,  спілкування з персоналом та відпочивальниками, майстер – класи, фітнес, презентація розважально – інтелектуального квесту  «Мозаїка»

 Проект стартував у липні 2018 року на базі санаторію «Курорт Орлівщина», що у Новомосковському районі - за період до січня 2019 тут  відпочили 3,6 тис. дніпрян.

 З червня по серпень включно  проєкт «Гордість Дніпра» діятиме на базі колишнього санаторію профілакторію «Лісовий» (м. Дніпро, вул. Березанівська, 67) -  13 змін по 260 осіб. У вересні –  в установі відпочинку за адресою: м Дніпро, вул. Гаванська, 11 -  5 змін по 176 осіб. На поточний рік запланована загальна кількість відпочивальників – 4260 осіб.

Тривалість однієї зміни - 6-ть  днів (з понеділка по суботу). Організовано підвезення відпочивальників до табору та по закінченню зміни до міста.

  Організовано 5-ти разове збалансоване харчування.

 Територія табору освітлена, охороняється, облаштована різними  зонами активності: тренажерний та ігрові майданчики, альтанки та лавки для відпочинку, фонтан.

 Гості можуть зосередитися на заняттях спортом, приділити увагу інтелектуальним, творчим і оздоровчими заняттям.

 Ранкова зарядка, йога, фітнес, скандинавська хода, дихальна гімнастика, баскетбол, футбол, теніс, прогулянки в ліс та на озеро; майстер -класи з виготовлення ляльок-мотанок, малювання, петриківський розпис, випалювання по дереву та інші; квести, лекції з мистецтва, з історії України, психологічні тренінги та консультації з питань ЗСЖ; репетиції творчих вечорів за участі гостей, виступи запрошених артистів, дискотеки, перегляди художніх фільмів –  це далеко не повний перелік того, що пропонує відпочивальникам насичена та різноманітна програма у муніципальному таборі  «Гордість Дніпра».

  До послуг гостей табору – облаштований  медичний кабінет до лікарняної допомоги, киснева терапія, салон краси з професійними перукарями та майстром манікюру, масажний кабінет. Всі послуги – безкоштовні.

 Програму втілює в життя команда досвідчених спеціалістів – координатори, тренери, медсестри, турботливий обслуговучий персонал.  

 

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради ( шлагбаум) о 10-00.