Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Старт Європейського тижня сталої енергії у м. Дніпрі

30 травня о 14-00 у приміщенні Дніпровської міської ради ( просп. Д. Яворницького,75,7 поверх, біла зала)- старт Європейського тижня сталої енергії у м. Дніпрі.

Спікери:

-Олег Семенко, директор департаменту екологічної політики ДМР;

- Ольга Білашенко, секретар науково-технічної ради департаменту екологічної політики, заступник начальника управління охорони навколишнього середовища департаменту.

Довідка:

Протягом 30.05-05.06.2019 будуть проведені заходи, присвячені заощадженню енергії, сталому розвитку, запобіганню змін клімату та адаптації до них.

А на урочистому засіданні науково-технічної ради департаменту екологічної політики ДМР провідним вченим міста вручать збірники тез конференції  «ЕКОЛОГІЧНІ ЗАХОДИ МІСЬКОЇ ВЛАДИ НА ШЛЯХУ ДО СТАЛОГО РОЗВИТКУ». Нагадаємо, представники громадських організацій та підприємств на цій конференції представили своє бачення щодо поліпшення екологічної ситуації в місті та впровадження енергоефективних заходів. Результати наукових досліджень та рекомендації опубліковані в збірнику тез конференції.

Також на засідання запрошені представники громадських організацій, які приймали участь в організації екологічних толок, зокрема «Чисто Дніпро» ( 1000 громадян  прибрали 10 місцевих локацій). Їм вручать сертифікати та подяки.