Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Четвертий Interpipe Dnipro Half Marathon

26 травня на площі Героїв Майдану - четвертий Interpipe Dnipro Half Marathon.

Церемонія відкриття – о 7-50. Початок змагань – о 8-00.

7.50-7.58 у зоні стартового коридорувітання учасників півмарафону:

– міським головою Борисом  ФІЛАТОВИМ;

– генеральним менеджером Run Ukraine Дмитром ЧЕРНИЦЬКИМ;

– представником титульного спонсора, директором з корпоративних відносин ІНТЕРПАЙП Дмитром КИСИЛЕВСЬКИМ.

7.58-8.00 – традиційне загальне виконання Державного Гімну України перед стартом.

8.00 – міський голова Борис ФІЛАТОВ дає  постріл зі стартового пістолету та загальний старт півмарафну.

8.10 – ведучі оголошують відкриття стартового коридору для дистанції 4,2 км та Security Cup.

8.20 – старт 4.2 км + Security cup

8.30 у VIP зонібрифінг міського голови Бориса  ФІЛАТОВА спільно з генеральним менеджером Run Ukraine Дмитром ЧЕРНИЦЬКИМ та представником титульного спонсора, директором з корпоративних відносин ІНТЕРПАЙП Дмитром КИСИЛЕВСЬКИМ.

Довідка:

26 травня відбудеться 4th INTERPIPE Dnipro Half Marathon - найочікуваніша бігова подія Дніпра, що вже стала традиційною для мешканців та гостей міста. Цього року організатори, компанія Run Ukraine та INTERPIPE, очікують понад 5000 бігунів з усієї України та  з закордону. Як завжди, у заході братимуть участь як бігуни-любителі, так і професійні спортсмени. Також свою участь у півмарафоні підтвердили представники світової бігової еліти.

Учасників цьогорічного півмарафону Interpipe Dnipro Half Marathon чекає багато новинок: оновлені дистанції, страхування, що входить до складу стартового пакету, екскурсійні програми, збільшений призовий фонд, доставка стартових пакетів “Новою поштою” у інші міста та можливість позмагатися зі світовою елітою та інше.

Організатори події, компанія Run Ukraine, внесли зміни в дистанціях: у категорії “Індивідуальні забіги” до дистанції 21,0975 км додано дистанцію 10 км, фінішери якої отримають медаль; дистанція 5 км була замінена на Rexona Mini Marathon 4.2 км. Також в рамках заходу будуть проходити командний забіг 4х21 км та естафета 4х5 км, призери яких отримають грошову винагороду.

В рамках підготовки до 4th INTERPIPE Dnipro Half Marathon проводилась серія безкоштовних тренувань Open Run Days, які відбувалися впродовж п’яти тижнів у трьох містах України (Новомосковську, Дніпрі, Нікополь). 19 травня відбулося заключне тренування на міні- заводі ІНТЕРПАЙП СТАЛЬ у Дніпрі.

Титульний спонсор Interpipe Dnipro Half Marathon – компанія ІНТЕРПАЙП. За ініціативи компанії був запущений телепроект в рамках підготовки до півмарафону – CORPORATE RUNNERS, в межах якого на одному з місцевих каналів вийде 8 програм про корпоративні бігові спільноти Дніпра. Кожна команда-учасник CORPORATE RUNNERS відвідала тренування з Олександрою Гришиною та стане героєм однієї з тематичних телевізійних програм проекту. Учасниками проекту стали - Інтерпайп, Біосфера, АВ металл групп, AMC BRIDGE, SoftServe, VARUS, EVA, Брусничка, КРОК, БУДЬ в UA, Керамплюс, ДЕКА, Піллар, Фрегат та Інформатор.

Призовий фонд 4th Interpipe Dnipro Half Marathon значно збільшиться у порівнянні з минулорічним. У 2019 році він складає 143 000 гривень, що на 56 500 гривень більше за попередній. Переможці головної дистанції отримають 12 000 грн, за друге місце – 10000 грн, за третє – 6000 грн, за четверте – 4000 грн та 2000 грн за п’яте місце. Якщо атлет встановить рекорд траси, то він додатково матиме ще 5000 грн. Цього року бігуни зможуть між собою позмагатися за додаткову грошову винагороду у 5000 грн, якщо подолають головну дистанцію за певний час: чоловіки – за 1:04:00, жінки – за 1:13:50. Збільшяться грошові призові також серед вікових категорій: переможці отримають по 1200 грн, за друге і третє місця – 800 і 500 грн. відповідно.

Фінішери головних дистанцій отримають медалі з оновленим дизайном, який базується на зображенні знакового елементу маршруту півмарафону. Основним мотивом естафетних медалей є національний орнамент вишиванки. Всі чотири медалі складаються в довгий візерунок, що дозволяє побачити один цілісний малюнок.

 

Титульний спонсор – INTERPIPE.

Організатор – Run Ukraine.

Співорганізатор – біговий клуб Start Dnipro.

К.о. Світлана Манько , +380 67 567 65 72
[email protected]
www.interpipe.biz

 

Мапа спортивного містечка додається.

УВАГА! Аби вчасно дістатися до місця проведення заходу, зважайте на перекриття руху!