Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Гала – концерт ювілейного 50-ого міжвузівського фестивалю самодіяльної творчості «Студентська весна – 2019»

24 травня о 16-00 на Фестивальному  причалі ( вул. Січеславська Набережна, біля кулі бажань) - Гала – концерт

ювілейного 50-ого міжвузівського фестивалю самодіяльної творчості «Студентська весна 2019»

 

УВАГА! О 17-10–підхід до преси заступника міського голови Олександра Шикуленка, заступника директора – начальника управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Дар'ї Білої.

О 17-20- нагородження переможців.  

Довідка:

 

За результатами конкурсу визначено переможців фестивалю відповідно до зайнятих місць, а саме: Гран-прі, І, ІІ, та ІІІ місце. Володар Гран-прі одержує перехідний приз - статуетку Гран-прі фестивалю.

Винагорода фестивалю - фінансове заохочення. Призовий фонд фестивалю цьогоріч  складає 124 151,00 грн., сума буде розподілена серед чотирьох переможців.

Гран-прі – 51 884 тис. грн.

1 місце – 33 354 тис. грн.

2 місце – 24 089 тис. грн.

3 місце – 14 824 тис. грн.

 

«Студентська весна» – це фестиваль-конкурс самодіяльної творчості колективів закладів вищої освіти, який проводиться в місті Дніпрі починаючи з 69-го року та охоплює всі види студентської творчості.

Організатором фестивалю виступає управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Фестиваль проводиться за такими напрямами та жанрами: театральне, музичне, хореографічне, циркове, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво, оригінальний та розмовний жанри.

У цьому році  для участі у фестивалі подали заявки 10 закладів вищої освіти,  це 163 номери, 3 000 учасників та 5 000 глядачів.

Кращі виконавці та колективи одержать звання «Лауреат фестивалю «Студентська весна – 2019».

Після концерту на учасників чекатиме сюрприз – спеціальний гість фестивалю Ксенія Башибулар - вокалістка кавер-гурту «La la band», учасниця талант-шоу "Х-фактор -7" та подарунки від  членів журі.