Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

21 травня 2019 року фахівцями відділу регуляторної політики департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради взято участь у навчальному семінарі

    21 травня 2019 року фахівцями відділу регуляторної політики департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради взято участь у навчальному семінарі з питань реалізації державної регуляторної політики та практичного застосування норм регуляторного законодавства за темою: «Тест малого бізнесу (М-Тест) – складова аналізу регуляторного впливу. Структура М-Тесту. Практичні питання при розробці М-Тесту», який відбувся у Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

Отримано практичні знання про застосування регуляторних норм щодо малого бізнесу та послідовності здійснення регуляторної процедури.

Відбулось спілкування із представниками Державної регуляторної служби України та обмін досвідом з колегами щодо розрахунків фінансового навантаження на суб’єктів господарювання під час проведення аналізу регуляторного впливу та М-тесту.