Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дитячі колективи – переможці «Дивоклубу-2017» виступатимуть на міських заходах

25 травня у Дніпрі відбувся фінальний гала-концерт щорічного фестивалю-конкурсу самодіяльних колективів клубів за місцем мешкання – «Дивоклуб – 2017». Цей захід для Дніпра вже став традиційним і проводиться дванадцять років поспіль.
Гала-концерт підсумовує роботу творчих колективів за 2016-2017 навчальний рік. Крім того, він має на меті виявити та підтримати нові таланти, допомогти дітям розвинути їхні творчі здібності. Фінальний концерт навчального року проводиться за участі переможців ІІ етапу щорічного фестивалю-конкурсу самодіяльних колективів філій комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр»  «Дивоклуб – 2017».


Крім цього, у рамках гала-концерту проходитиме виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
«Загалом цьогоріч у «Дивоклубі» взяли участь близько 4 тис. дітей, у фінал вийшли 180. Тут представлений і спів, і танці, і малювання, і плетіння з бісеру – усе, на що здатна фантазія. Дуже приємно бачити, що багато виступів та робіт – на українську тематику. Переможці «Дивоклубу – 2017» отримають дипломи та можливість виступати на міських заходах – ми обов’язково їх залучатимемо», – зазначила заступник директора департаменту – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики ДМР Одарка Біла.


«Сьогодні ми покажемо танці «Олівці» та «Козачки». Зовсім не хвилююся перед виходом на сцену, бо ми дуже часто репетируємо. Ми сьогодні точно класно виступимо», – розповіла 8-річна Поліна з колективу «Веселка».
Анастасія з шоу-балету «Феєрія» впевнена, що головне для перемоги – багато тренувань. «Ми підготували номер «У глибині небес», розучували його близько півроку. Хоч ми й виступали вже багато разів, все одно хвилюємось, як уперше», – каже дівчина.