Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі працюватиме 160 літніх таборів

Улітку цього року в Дніпрі працюватиме 160 пришкільних таборів: 155 на базі шкіл і 5 у позашкільних закладах (ДЮЦ «Штурм», ЦПР № 1). Про це повідомила начальник відділу виховної роботи управління освіти міськради Олена Яковенко.
«Ми плануємо охопити понад 10 тисяч дітей. Вартість харчування на одну дитину складає приблизно 40 гривень на день. 50% цієї суми сплачує міська рада, а половину –батьки», – повідомила Олена Яковенко.

Табори працюватимуть у три зміни. Перша стартує 1 червня і триватиме до 21 числа. У цей час діятимуть 128 пришкільних таборів і 5 позашкільних. Під час другої зміни, з 26 червня до 14 липня, працюватимуть 25 таборів на базі шкіл. У третю зміну, з 17 липня до 3 серпня, функціонуватиме два табори у школах № 97 та № 125. На базі закладів відпочинку працюватиме близько 200 мовних груп. У них діти вивчатимуть англійську, німецьку, іспанську, французьку мови.
«Крім того, школи № 134, 108, 97, 148, 12 вибороли право на участь у міжнародному проекті GoCamp-2017. На базі цих навчальних закладів діти поглиблено вивчатимуть англійську мову. Залучатимуть стажерів, рекомендованих Міністерством освіти. Представники наших шкіл-переможців були на тренінгах та курсах», – зазначила завідувачка сектору соціального захисту відділу виховної роботи управління освіти Наталія Сєрікова.

Крім того, в таборах діти відвідуватимуть гуртки.
Також заплановані походи до музеїв, театрів, кінотеатрів.

За додатковою інформацією можна звернутися до управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради за телефоном: 744-64-11