Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровські спортсмени посіли призове місце у першому в історії пляжному Чемпіонаті Світу з тхеквандо

З 3 по 8 травня 2017 року на грецькому острові Родос пройшло одразу два грандіозних Чемпіонати з неолімпійського напрямку тхеквондо ВТФ (ПУМСЕ).

У цих змаганнях у складі Національної збірної команди України взяли участь 5 спортсменів  КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа з технічних та прикладних видів спорту» ДМР: Бойко Максим, Савченко Анастасія, Княжев Михайло, Коваль Мирослава та Бараніченко Андрій.

На першому в історії  тхеквондо ВТФ пляжному Чемпіонаті Світу  3-5 травня вихованці школи Бойко Максим та Савченко Анастасія вибороли бронзову нагороду у розділі парний фрістайл серед спортсменів до 17 років. Коваль Мирослава у розділі індивідуальний фрістайл посіла            6 місце. Загалом у даному Чемпіонаті взяло участь близько 600 спортсменів з усього світу. Змагання проводилися під відкритим небом на спеціально облаштованій  площадці.

Слідом за успіхом Чемпіонату Світу вихованцям КПНЗ «ДЮСШ з ТПВС» ДМР вдалося здобути винагороди Європейської першості у трьох змагальних категоріях. Так, у 13-му Чемпіонаті Європи з пумсе срібло завоювали у категорії парний фрістайл до 17 років Княжев Михайло та Коваль Мирослава. Які повторили свій успіх наступного дня та здобули бронзові нагороди в особистих змагання з вільних пумсе.

У командних змаганнях з вільних пумсе вихованці КПНЗ «ДЮСШ з ТПВС» ДМР посіли 5 місце. У Чемпіонаті Європи  взяли участь 524 спортсмени з 28 країн.

Вітаємо із успіхом на міжнародних змаганнях вихованців та тренерів школи Кощеєва Олександра та Михайловську Марину.