Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Володимир Міллер зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Марюсом Януконісом

12 травня заступник міського голови Дніпра Володимир Міллер провів зустріч із делегацією Литовської Республіки на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом в Україні Марюсом Януконісом. Пан посол зазначив, що він постійно стежить за повідомленнями в пресі про поранених бійців АТО. Крім того, Марюс Януконіс висловив підтримку подальшій допомозі Литви в реабілітації військових.

«На жаль, воєнні дії не закінчуються, навпаки – ми бачимо загострення. І щодня надходять повідомлення, що бійці гинуть та отримують поранення. Ми продовжуємо надавати допомогу: займаємося реабілітацією бійців АТО. Крім того, ми хочемо знайти конкретні напрями співпраці в бізнесі», – зазначив Марюс Януконіс. Також сторони обговорили можливі сфери бізнес-відносин Дніпра та Литви. Серед них: впровадження електронного квитка та енергоефективних заходів, вирішення проблеми зі сміттям, встановлення сучасних зупинок громадського транспорту, оновлення інфраструктури.

«Ми раді, що ви є нашими гостями, друзями, помічниками на міжнародній арені. Міська рада завжди готова вітати вас, допомагати в усіх питаннях, співпрацювати. Ми завжди відкриті до діалогу», – зазначив заступник міського голови Володимир Міллер.