Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Мерія Дніпра привітала 90-річного мешканця міста з ювілеєм

25 квітня директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська привітала з 90-річчям мешканця міста, ветерана Другої світової війни Василя Коломійця і вручила йому подарунок.

«Найщиріші вітання з ювілеєм від міського голови Дніпра Бориса Філатова. Здоров’я Вам, наснаги, добробуту, миру, добра. Так і надалі тримати, щоб обов’язково відсвяткували 100-річчя. Чекатимемо на запрошення!» – сказала представниця мерії.

Василь Афонович подякував за привітання і запросив гостей на чай. «Приємно, що мене сьогодні вітають представники мерії. Бажаю усім дожити до такого віку, адже тих, з ким я служив, працював, вже немає серед живих», – зазначив чоловік.

Ювіляр має гарну фізичну форму. Усе життя Василь Коломієць займається спортом. Навіть тепер щодня робить зарядку, а також підтримує форму на тренажері, що й продемонстрував гостям.

Майже 50 років він пропрацював на Південному машинобудівному заводі, має почесні звання та нагороди – орден Вітчизняної війни ІІ ступеня, медалі «За перемогу над Німеччиною», «Захисник Вітчизни». Зараз чоловік мешкає із сином і невісткою.