Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі нагородили переможців XIV Міжнародного фестивалю вокально-інструментальної творчості «Пісня на «Біс»

Цими вихідними в Дніпрі відбувся гала-концерт та церемонія нагородження переможців і учасників XIV Міжнародного фестивалю вокально-інструментальної творчості «Пісня на «Біс». Захід уже другий рік поспіль приймає Український державний хіміко-технологічний університет. Цього року на фестиваль з’їхались близько 400 учасників різного віку з України, Молдови, Білорусі, Македонії, Китаю. Переможцем у номінації «Оркестри» став оркестр музичної школи № 15 (м. Дніпро), найкращим театром моди визнали «Графіті», у номінації «Естрадні вокальні ансамблі» перемогу здобув колектив «Пісенка». У категорії «Естрадний вокал» перемогли Марія Піддубна, Валерія Жиркевич, Софія Коноз, Юлія Коковихіна, найкращим в академічному співі визнали Віктора Сапая.

«Фестиваль став для нашого колективу гарним досвідом. Дуже цікаво було виступати разом із учасниками з інших країн. Будемо готуватися до фестивалю, який відбудеться наступного року», – розповіла учасниця колективу «Пісенка» Євгенія. Організатор заходу – дитячий центр естрадної творчості «Біс», директором якого є художній керівник зразкового театру пісні «Біс» – заслужений працівник культури України Тетяна Гребенюк.

«Я дякую Дніпровській міській раді за активну підтримку в організації та проведенні фестивалю. Він пройшов на високому рівні, всі учасники отримали безліч емоцій. Розпочинаємо підготовку до ювілейного п’ятнадцятого фестивалю «Пісня на «Біс», який відбудеться наступного року», – зазначила Тетяна Гребенюк.