Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

XІІ міський конкурс краси та таланту “Міс студентство-2012”.

  7 вересня о 21.00 у концерт-холі “Тайм-Аут (вул. Панікахи, 61) відбудеться XІІ офіційний міський конкурс краси та таланту “Міс студентство-2012”. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  У цьогорічному конкурсі візьмуть участь 12 дівчат – це студентки вищих навчальних закладів міста, які стали переможницями аналогічного конкурсу у своїх вузах. Цього року тема конкурсу - Дніпропетровськ – місто студентства. В рамках зазначеної тематики, конкурсанткам потрібно гідно представити свій вищий навчальний заклад та довести, що саме його представниця повинна отримати титул „Міс Студентство - 2012”. Дівчата спробують здивувати танцювальними номерами та енергійними виходами, зазначають в управлінні.
  Окрім танцювальних постановок, дівчатам надається можливість показати свій інтелект в рамках творчо-інтелектуального конкурсу. Конкурсантки повинні розповісти про пам’ятні дати, адже в кожному навчальному закладі Дніпропетровщини із року в рік відкриваються нові кафедри, корпуси або будівлі. Можливо, це нова бібліотека, спортивна або актова зала та інше. Окрім того, кожна конкурсантка повинна прийняти участь у конкурсі, що має назву: „Візитівка”. За умовами конкурсу, за 30 секунд дівчина має презентувати свій вуз та свою спеціальність. На глядічів чекатиме видовищне дефіле конкурсанток у вечірніх сукнях. Кожна дівчина-конкурсантка отримає подарунки від партнерів заходу та яскраві враження від участі в конкурсі, додають в управлінні.
  Щорічний конкурс “Міс студентство” проводиться у Дніпропетровську з 2001 року, його започаткували на 225-річчя від Дня народження міста. Відтоді конкурс традиційно проводиться під час святкування Дня міста.