Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

"Взаємодія інспекції техногенної безпеки з представниками бізнесу"-круглий стіл.

     12 липня о 15:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, к.724) відбудеться засідання круглого столу на тему: «Взаємодія інспекції техногенної безпеки з представниками бізнесу». Про це повідомили в управлінні регуляторної політики та підприємництва департаменту Дніпропетровської міської ради. Засідання проведе т.в.обов’язки міського голови  Анатолій Крупський.
      На нараду запрошені члени координаційної ради з питань розвитку підприємництва міста; керівники підприємств міста та представники громадських об’єднань підприємців; керівники виконавчих органів міської ради; представники Державної податкової служби в Дніпропетровській області; представники районних у місті рад. Учасники круглого столу з-поміж іншого обговорюватимуть існуюючий порядок взаємодії інспекції техногенної безпеки з представниками бізнесу, розглянуть загальноєвропейські норми у зазначених відношеннях, зазначають в управлінні.
    З початку року Державними адміністраторами Центру дозвільних процедур „Єдине вікно” Дніпропетровської міської ради зареєстровано 545 письмових звернень від суб’єктів господарювання на отримання документів дозвільного характеру, які видаються Головним управлінням Держтехногенбезпеки у Дніпропетровській області та Дніпропетровським міськрайонним відділом Головного управління Держтехногенбезпеки у Дніпропетровській області. На сьогодні розглянуто та видано документів дозвільного характеру з вищезазначених питань – 503; кількість  відмов у видачі документів дозвільного характеру – 22; перебуває у роботі – 20, додають в управлінні.