Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Початок роботи клубу дитячого плавання.

   6 липня о 10.00  на дитячому пляжі Монастирського острова стартує клуб дитячого плавання. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. У відкритті клубу візьмуть участь керівники області, міста та бронзовий призер Олімпійських ігор, багаторазовий чемпіон і призер чемпіонатів Світу та Європи, директор палацу водних видів спорту  СК «Метеор» Андрій Сердінов.
   Клуб дитячого плавання працюватиме протягом місяця, заняття проходитимуть щоденно окрім понеділка. Досвідчені тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл навчатимуть дітей технікам плавання  та безпечному поводженню на воді. Проводити заняття вони будуть як дітей з пришкільних таборів та вихованців дитячих будинків так і для маленьких дніпропетровців-відпочивальників пляжу. Для того щоб долучитися до занять батькам необхідно заповнити на пляжі спеціальну анкету, там же лікар огляне дитину, зазначають в управлінні.
   Клуб дитячого плавання працює третій рік поспіль. Влітку 2010 року на відкритій воді навчились плавати понад 600 дітей, у 2011 – майже 1 тисяча 500. Головна мета проекту - попередження нещасних випадків на воді серед дітей та популяризація плавання як масового виду спорту, додають в управлінні.
   Організатори занять - управління у справах  молоді та спорту Дніпропетровської міської ради та Дніпропетровський обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх».