Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міжвузівський фестиваль самодіяльної творчості «Студентська весна-2012».

   27 березня о 14.00 у приміщенні Дніпропетровської державної фінансової академії  (вул. Аржанова,12) стартує міжвузівський фестиваль самодіяльної творчості «Студентська весна­-2012». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників фестивалю заступник міського голови Ірина Зайцева.
   Цього дня свою концертну програму покаже володар  Гран-Прі „Студентської весни-2011” - команда Дніпропетровської державної фінансової академії. Загалом у фестивалі візьмуть участь близько тисячі творчих колективів з 12 вищих навчальних закладів міста  III-IV рівня акредитації. Фестиваль триватиме місяць, за цей час команди представлять у своїх навчальних закладах концертні програми та творчі доробки студентів-учасників команд, зазначають в управлінні.
   Вже третій рік поспіль система оцінювання змішана. Працюватиме офіційне журі фестивалю, окрым того голосування проходитеме на офіційному сайті фестивалю www.studvesna.dp.uaта у кожному вищому навчальному закладі шляхом таємного голосування. 3 травня відбудеться гала-концерт, тоді й визначиться володар Гран-Прі, який отримає перехідний символ-статуетку, додають в управлінні.