Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада з питань перевірок спеціалізованих металургійних підприємств та їх приймальних пунктів металобрухту щодо дотримання ними ліцензійних, санітарних та екологічних вимог на території міста.

    7 лютого  о 14.00 в приміщенні Дніпропетровської міської ради (к.724) під керівництвом першого заступник міського голови Анатолія Крупського відбудеться нарада з питань перевірок спеціалізованих металургійних підприємств та їх приймальних пунктів металобрухту щодо дотримання ними ліцензійних, санітарних та екологічних вимог на території міста. Про це повідомили у департаменті  промисловості, енергетики та підприємництва міської ради. Нарада відбудеться за участі начальника Дніпропетровського міського управління міліції Петра Чистякова, керівників робочих груп районних у місті рад, представників ДФ ПАТ “ Укртелеком”, міськводоканалу та департаменту житлово-комунального господарства міської ради.
    За  минулий рік у Дніпропетровську закрито 370 нелегальних пунктів прийому металобрухту, із незаконного обігу  вилучено майже 187 тонн металу, повідомляють в управлінні промислової політики та енергозбереження Дніпропетровської міської ради. За ознаками складу злочину було порушено 12 кримінальних справ. До адміністративної відповідальності за порушення законодавства, що регулює здійснення операцій з металобрухтом, притягнуто 343 особи. Окрім того, за вказаний період затримано 72 одиниці транспорту, які перевозили металобрухт без документів, додають в управлінні.
    Легальні пункти прийому металобрухту, які мають право приймати вироби з чорного або кольорових металів, обов’язково повинні мати майданчик з твердим покриттям розміром не менше тисячі квадратних метрів, терези та спеціальне обладнання для різки, пресування та зберігання металобрухту.