Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо реалізації проекту “Реформа міського теплозабезпечення“.

     17 січня о 10.00 в приміщенні Дніпропетровської міської ради ( пр. Карла Маркса, 75, біла  зала) відбудеться прес-конференція першого заступника міського голови Анатолія Крупського щодо реалізації у Дніпропетровську проекту “ Реформа міського теплозабезпечення “.
     Проект  реформи міського теплозабезпечення(  РМТ) передбачає проведення аналізу стану системи теплозабезпечення у місті,  розробку енергетичних планів, втілення енергоефективних технологій тощо. Окрім цього даний проект допомагає у пошуку джерел фінансування. Про це повідомили у департаменті промисловості, енергетики та підприємництва міської ради.
     Проект “ Реформа міського теплозабезпечення” в Україні, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку(USAID) та у співпраці з міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, стартував у лютому 2009 року. За конкурсним відбором у 38 містах буде втілюватися пілотний проект. У липні 2011 міським головою підписано Меморандум” Про співпрацю” між представниками USAID, ДТЕКом та містом Дніпропетровськом,зазначили у департаменті.