Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Реєстрація, перереєстрація транспортних засобів, заміна водійського посвідчення. У Дніпрі ЦНАП «Правобережний» розширив перелік послуг

У Дніпрі ЦНАП «Правобережний», який розташований в ТРЦ «NEO PLAZA» (вул. М. Кюрі, 5), розширив перелік послуг. Відтепер тут можна зареєструвати, перереєструвати транспортні засоби, а також обміняти водійські посвідчення та отримати їхні дублікати. Раніше цей функціонал був доступний лише у сервісних центрах МВС.

«Невдовзі такі ж послуги можна буде отримати і в ЦНАПі «Північний», що в ТРЦ «Караван», у віддаленого адміністратора ЦНАП по вул. Воскресенська, 9 та в Прозорому офісі, що на проспекті Слобожанський, 8. Все зроблено так, аби дніпряни отримували ці послуги якомога швидко та комфортно. Вся процедура займає приблизно півгодини», - розповів Дмитро Бойко, заступник начальника ЦНАП «Правобережний».

Через збільшення функціоналу ЦНАП «Правобережний» облаштовує нові приміщення, в яких невдовзі прийматимуть відвідувачів. Секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара, який 15 травня є черговим по місту, оглянув майбутні офіси ЦНАПу та ознайомився з найближчими планами центру.

«Уже є співробітники, які мають необхідну сертифікацію на обробку заявок на реєстрацію, перереєстрацію транспортних засобів. У нових приміщеннях буде облаштовано 9 робочих місць. Буде можливість скласти іспити на водійські права, для цього буде обладнана окрема кімната. Звісно, що буде врахована інклюзивність. Фактично ЦНАП буде розміщуватись на двох поверхах. Тому для людей із інвалідністю буде можливість або скористатися ліфтом, або отримати весь перелік послуг на 1-му поверсі. Це питання ще вирішується. Сподіваємось, що це розширення зробить ЦНАП ще більш зручним для дніпрян», — прокоментував Олександр Санжара.

Наступна точка перевірки — КЗО «Навчально-виховне об’єднання технічного профілю № 79», що по вул. Лазаряна, 7-А. Тут черговий по місту перевірив облаштування укриття. Про його стан Олександру Санжарі доповіла в.о. директора закладу Світлана Литвиненко.

«Укриття розраховане на 582 людини. Працює цілодобово. Облаштовано 5 виходів, із них 2 основні і 3 аварійні. Є все необхідне – санвузли, місця для сидіння, шанцевий інструмент, засоби пожежогасіння. Дуже гарно працює Wi-Fi. Є запаси ліків та води», — прокоментувала  Світлана Литвиненко.