Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 42 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Безпечний Дніпро

У Дніпрі демонтують небезпечні елементи будівель за заявками містян.

- На вулиці Юліуша Словацького, 1-А прибрали трубу котельні: «У дворі будинку №1-А на вул. Юліуша Словацького стоїть величезна труба від колишньої котельні. Вона у аварійному стані. Ми, мешканці будинку, дуже стурбовані тим, що труба може впасти і призвести до трагедії. Допоможіть її демонтувати! – написав дніпрянин Ігор. 

Наразі трубу демонтували:«Дуже вам дякуємо! Ось де турбота про мешканців!!» – пише Ігор. 

За роботи дякуємо КП «Теплоенерго» та КП «Жилсервіс-5».

Світло:

- вул. Свєтлова, 39: замінити кабель від опори до будинку. Ваше звернення направлено до компанії ДТЕК.

Вода:

- вул. Коробова, 9: відновити полив газону. Відновлять. Працюватиме КП «Міськзеленбуд»;

- вул. Валентина Ларіонова, 23: відновити покриття після робіт. У травні покриття у місці робіт КП «Дніпроводоканал» планують відновити. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

- ж/м Тополя-1, будинок 4: темна вода із крана. Проблема може бути спричинена частим перезапуском насосного обладнання при перебоях зі світлом. Ваші труби промиють. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

Тепло:

- вул. Киргизька, 2: прибрати неробочу теплотрасу. Ваше звернення розглянуть, за підсумками ухвалять рішення.

Каналізація:

- вул. Гідропаркова, 11: забита каналізація;

- вул. Данила Галицького, 41: забилася каналізація;

- вул. Велика Діївська, 4: забилася каналізація.

Засмічення усунено. Працював КП «Дніпроводоканал». 

- Сонячна Набережна, 17: забилася каналізація. Мережі каналізації тут немає. КП «Дніпроводоканал» сьогодні, 13 травня обстежить всю галерею і у разі виявлення будь-яких витоків будуть вжиті заходи;

- вул. Павла Чубинського - Братів Горобців: протікає каналізація. Протікання усунено;

- вул. Старокозацька,  41/43: забилася каналізація. Дворова каналізація працює, забитий випуск із дому. У КП «Жилсервіс» повідомили.

Сміття:

- просп. Олександра Поля, 113: вивезти звалище великогабаритного сміття;

- вул. Бориса Кротова: вивезти сміттєзвалище сміття біля баків;

- вул. Незламна, 215-А: вивезти сміття та великогабаритне сміття.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

- вул. Енергетична, 14 – 2: прибрати територію під ЛЕП. Ваше звернення направлено до адміністрації Центрального району міста: зобов'язати відповідальних прибрати сміття на вказаній території.

ЖКГ:

- пров. Бахчисарайський, 2: відремонтувати вхід у підвал. Ваш підвал обстежать сьогодні, 13 травня, за підсумками ухвалять рішення;

- вул. Набережна Перемоги, 118/6: не працює ліфт. Вам потрібно звернутися до приватної керуючої компанії, яка обслуговує будинок. 

Ритуальні послуги:

- Діївка-1: прибрати на цвинтарі. Ваше звернення спрямоване до ритуальної служби. Сміття приберуть.

Вуличне освітлення:

- вул. Набережна Перемоги від кільця до коси: встановити освітлення. Тут потрібний комплексний благоустрій, у тому числі і вуличне освітлення алеї. У воєнний час капітальні роботи заблоковані Кабінетом Міністрів України (постанова 590). У будь-якому разі роботи такого масштабу з міського благоустрою неможливі під час війни. 

Скошування трави:

- вул. Волинська, 7-А: скосити траву;

- вул. Криворізька, 22-А: скосити борщовик.

Сьогодні, 13 травня, територію обстежить КП «Жилсервіс 5»

- вул. Кленова, 3: скосити траву. Вам потрібно звернутися до приватної керуючої компанії, яка обслуговує будинок;

- вул. Незалежності,  22, 20: скосити траву. Це будинки  ОСББ. Вам потрібно звернутися до голови ОСББ або до компанії, що управляє. Також Ваше звернення направлене до департаменту самоорганізації населення.

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Панікахи - Запорізьке шосе: яма на дорозі. Ваше звернення направлене до дорожньої служби. Дорогу відремонтують.

Містяни дякують:

- «Хочу від громади мешканців будинку №10 на вул. Бєляєва висловити подяку за встановлення лежачих поліцейських. Дякую за співпрацю», - пише дніпрянка Нінель. 

- «Сьогодні побачили, як у Дніпрі працює сучасна інноваційна дорожня техніка із ремонту доріг. Це дуже важливо для міста. Дякуємо за турботу про Дніпро меру та керівникам нашого міста!» – пише дніпрянка Настя.

- «Велика вдячність за видалене аварійне дерево! Працювали професіонали: швидко, злагоджено, якісно. Дякую вам! Проспект Поля, 92-А» – пише дніпрянка Наталія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.